Ce trebuie sa faca Simona Halep la Stuttgart ca s-o depaseasca pe Sarapova

Ce trebuie sa faca Simona Halep la Stuttgart ca s-o depaseasca pe Sarapova

Ar putea fi favorita 2 la Roland Garros Un rezultat bun al Simonei la Madrid, acolo unde anul trecut a jucat finala, ar insemna ca ea va fi pe locul doi si inainte de Roland Garros, turneu care va avea loc in perioada 24 mai - 6 iunie.

acum 111 luni (9 Apr 2015)

In Germania, totul se reduce la un duel intre Simona si Maria Sarapova pentru locul 2. Un loc care asigura o pozitionare mai buna la turneul de la Roland Garros, tinta finala a jucatoarei noastre. Aceasta situatie va ramane neschimbata pana la turneul de la Stuttgart, acolo unde ambele jucatoare sunt inscrise.

Numai ca, avand in vedere ca rusoaica e campioana en-titre, ea are de aparat 455 de puncte, spre deosebire de Simona, care nu are de aparat decat unul singur. Drept urmare, la finalul turneului de la Stuttgart situatia in clasament are mari sanse de a se inversa. Singura conditie este ca Simona Halep sa obtina un rezultat mai bun decat Maria Sarapova la turneul din Germania. Pentru ca pe baza acelui clasament se desemneaza capii de serie la turneele de la Madrid (2-9 mai) si Roma(11-17 mai). Acolo unde va participa si Serena Williams, care va fi cap de serie 1. Daca Simona va fi a doua favorita la aceste turnee inseamna ca potentialul meci cu Serena va putea avea loc doar in finala.

Ar putea fi favorita 2 la Roland Garros

Un rezultat bun al Simonei la Madrid, acolo unde anul trecut a jucat finala, ar insemna ca ea va fi pe locul doi si inainte de Roland Garros, turneu care va avea loc in perioada 24 mai - 6 iunie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro