Ce trebuie sa contina bagajul perfect. Cum ne organizam pentru a nu pleca in vacanta cu toata garderoba

Ce trebuie sa contina bagajul perfect. Cum ne organizam pentru a nu pleca in vacanta cu toata garderoba

Ce trebuie sa intelegem este ca vacanta inseamna relaxare si trebuie sa luam cu noi haine in care sa ne simtim bine. Este bine sa alegeti haine care se pot spala usor, pe care sa le puteti clati rapid in vacanta si sa le purtati din nou daca este cazul", mai spune designerul. "In bagaj trebuie sa aveti sapte tricouri sau bluze, sau 2-4 topuri si 3 rochite, maxim doua perechi de pantaloni si doua perechi de incaltaminte, un pulovar sau doua sau o geaca si o gentuta de cosmetice.

acum 58 luni (4 Mar 2016)

Ce trebuie sa intelegem este ca vacanta inseamna relaxare si trebuie sa luam cu noi haine in care sa ne simtim bine. "De multe ori ne este greu sa ne hotaram ce sa luam si ce sa nu luam cu noi vacanta. Apoi alegeti hainele care va plac cel mai mult si in care va simtiti cel mai bine. Este important ca hainele sa fie calcate si impaturite deoarece asa vor incapea mai bine in bagaj. Alegeti de la inceput o singura valiza si o geanta de mana.

Alegeti tinute care se pot combina usor

Cand sunteti in vacanta trebuie sa va simtiti bine, nu neaparat sa faceti parada modei. Puteti sa aratati bine chiar daca luati putine haine, daca stiti cum sa potriviti culorile. Apoi pentru pantaloni puteti alege un blug si un pantalon de culoare neutra: gri, alb sau albastru sau chiar negru. Este bine sa alegeti haine care se pot spala usor, pe care sa le puteti clati rapid in vacanta si sa le purtati din nou daca este cazul", mai spune designerul.

Maxim doua perechi de incaltaminte

In bagaj, de multe ori, incaltamintea ocupa cel mai mult loc. Nu trebuie insa sa luam cu noi multe perechi de pantofi. "Daca afara este racoare, este suficient sa ne incaltam cu ghete comode si sa mai punem in bagaj eventual niste pantofi sport comozi. Ne putem inalta direct cu pantofii care sunt mai voluminosi, iar in bagaj putem pune o pereche de sandale, niste balerini si slapii daca mergem la mare. Asa veti evita sa luati cateva o pereche de incaltari pentru fiecare tinuta", mai spune Diana Sorea.

Putine haine groase si nu foarte multe accesorii

In orice vacanta trebuie sa avem cu noi o geaca sau un pulover in cazul in care, chiar daca este vara, vremea nu este asa cum ne asteptam. "Cel mai simplu este sa alegeti o geaca sau un pulover negru sau gri pe care sa le purtati la mai multe tinute. Chiar daca nu sunt culori foarte vesele, sunt extrem de utile atunci cand nu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro