Ce tip de electronice poti cumpara second hand

Electronicele noi sunt cu siguranţă cele mai indicate, dar de multe ori, clienţii achiziţionează produse second-hand, fie din cauza unui buget restrans, fie din dorința de a cumpăra produse mai ieftine, pe care să le folosească o scurtă perioadă de timp şi la care să renunţe uşor atunci cand simt nevoia.

acum 54 luni (5 Sep 2015)

Trăim in era digitală, iar produsele electronice ne ajută in găsirea de informaţii, in rezolvarea problemelor, sau pur şi simplu in petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai plăcut. In prezent, piaţă de electronice se bucură de o gama largă de oferte, iar clienţii sunt tot mai interesaţi de aceste produse. Electronicele noi sunt cu siguranţă cele mai indicate, dar de multe ori, clienţii achiziţionează produse second-hand, fie din cauza unui buget restrans, fie din dorința de a cumpăra produse mai ieftine, pe care să le folosească o scurtă perioadă de timp şi la care să renunţe uşor atunci cand simt nevoia. Astfel, dacă vei cumpăra telefonul de la un magazin, urmăreşte pe timpul efectuării testelor de funcţionare cat de repede se consumă bateria. Dacă vei cumpără produsul de pe un site, cere că acesta să fie insoţit de cutia originală, solicită garanţie şi dovadă achiziţiei (factură sau bon), pentru a le putea să il schimbi sau să il returnezi la nevoie.

Laptopurile - sunt foarte uşor de găsit intr-o gama largă de modele. De asemenea, ecranul trebuie să fie in condiţii bune, fără fluctuaţii de luminozitate şi fără pixeli morţi. Verifică tastatură, tasta cu tasta, şi touchpad-ul, observandu-le funcţionalitatea şi aspectul, foloseşte toate porturile USB pentru a transfera un fişier mic, verifică mufă de Internet, microfonul şi camera web.

Consolele de joc - sunt foarte căutate de părinţii care vor să facă un cadou mai puțin costisitor copiilor pasionați de jocuri. Contează marca, dar şi categoria de preţ in care au fost poziţionate incă de la lansare, aşadar ia in calcul şi aceste aspecte cand te hotărăşti asupra unui produs mai ieftin sau mai scump.

Tabletele - sunt preferate de tot mai multe persoane, deoarece sunt mai uşoare decat laptopurile, au dimensiuni reduse şi prin urmare sunt mai practice şi mai uşor de transportat. Indiferent ce vei cu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro