Ce-ti rezerva horoscopul intre 12-18 septembrie

Ce-ti rezerva horoscopul intre 12-18 septembrie

Admiteti ca sunteti "vinovata" de emotivitate si ca este de preferat sa fiti mai diplomata cu cei dragi. RAC Vi se cere sa fiti discreta, numai ca sunteti prea bucuroasa pentru a rezista ispitei de a va lauda fata de cei dragi.

acum 61 luni (12 Sep 2014)

BERBEC

Primiti in continuare cadouri, desi nu exista vreun motiv special. Va bucurati intreg intervalul de aprecieri si felicitari!

TAUR

Nu este indicat pentru nimeni, dar mai ales pentru dv., sa participe la dezamorsarea unui conflict abordand o maniera de "lupta". Va este din ce in ce mai greu sa fiti blanda si va incapatanati sa nu faceti niciun fel de rabat nimanui.

ZODIA NOROCOASA - GEMENI

Este foarte adevarat ca inca mai visati la marea iubire, dar va decideti sa nu va mai confesati nimanui. Stiti cum sa abordati miercuri persoanele mai in varsta, in asa fel incat sa nu aiba impresia ca sunt total inutile. Sunteti rascolita de ganduri si va lasati cuprinsa de melancolie, chiar fara nicio motivatie, punand probleme de viata persoanei iubite. Admiteti ca sunteti "vinovata" de emotivitate si ca este de preferat sa fiti mai diplomata cu cei dragi.

RAC

Vi se cere sa fiti discreta, numai ca sunteti prea bucuroasa pentru a rezista ispitei de a va lauda fata de cei dragi. Rudele va cunosc prea bine pentru a mai insista, dar la serviciu lucrurile stau altfel.

LEU

Desi ati promis ca nu veti mai accepta din partea celor dragi niciun afront, preferati sa le fiti complice, decat sa fie pedepsiti cu severitate. se dovedesc mai aproape de realitate decat ar crede cineva. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro