Ce sunt "vampirii energetici" si cum ne putem feri de influenta lor negativa

Ce sunt

Nu au abilitatea de a planui si de a invata din greseli, pe partea personala trec printr-un divort, au dificultati financiare si chiar probleme cu drogurile si alcoolul.

acum 97 luni (17 Sep 2014)

Vampirii antisociali Nu tin seama de regulile sociale si sunt dependenti de senzatiile tari. Nu accepta sa li se spuna ce sa faca. Profita de altii si adesea fac istericale pentru a obtine ceea ce doresc.

Nu au abilitatea de a planui si de a invata din greseli, pe partea personala trec printr-un divort, au dificultati financiare si chiar probleme cu drogurile si alcoolul. Cel mai bun mod de a te proteja de ei este sa-i recunosti inainte de a-si pune farmecele in actiune. Ceea ce au facut in trecut este cel mai bun indicator pentru ceea ce vor face in viitor. Sunt experti in ascunderea propriilor motivatii chiar de ei insisi. Se considera doar niste oameni draguti care vor sa ajute, iar, daca pui la indoiala acest lucru, vei avea de suferit. Ceea ce au de oferit este un spectacol si nu vei primi nimic mai mult. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro