Ce sume s-au cotizat la partide in 2017 si ce politician a donat cel mai mult

Ce sume s-au cotizat la partide in 2017 si ce politician a donat cel mai mult

Deputatul PSD Marian Draghici a propus ca "suma alocata anual partidelor politice de la bugetul de stat" sa fie "de cel putin 0,01% si de cel mult 0,04% din produsul intern brut", textul legislativ anterior precizand doar ca "partidele politice primesc anual subventie de la bugetul de stat, in conditiile legii".

acum 49 luni (30 Apr 2018)

Bogdan Stroe, consilier general al Uniunii Salvati Romania a donat anul trecut pentru partid 154.000 de lei, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial. Totodata, cea mai mare suma primita de PNL a venit de la senatoarea Carmen Harau, care ar fi adus in buzunarele partidului 74.000 de lei, clasandu-se, astfel, pe locul doi in topul celor mai "darnici" politicieni.

Potrivit aceleiasi surse, statul a acordat, in luna martie a acestui an, tuturor partidelor politice parlamentare subventii care ar fi depasit suma de 13 milioane de lei, suma marita considerabil din 2017 in urma unor modificari votate in Camera Deputatilor la Legea nr. Deputatul PSD Marian Draghici a propus ca "suma alocata anual partidelor politice de la bugetul de stat" sa fie "de cel putin 0,01% si de cel mult 0,04% din produsul intern brut", textul legislativ anterior precizand doar ca "partidele politice primesc anual subventie de la bugetul de stat, in conditiile legii". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro