Ce spune zodia despre inteligenta ta: te numeri printre nativii din primul esalon?

Ce spune zodia despre inteligenta ta: te numeri printre nativii din primul esalon?

Esalonul trei Ce spune zodia despre inteligenta ta: Berbecii, idei simple si de succes Dispusi sa-si asume riscuri, Berbecii au uneori idei cu ajutorul carora dau lovitura si cunosc succesul financiar, genul de idei simple care reusesc sa-i imbogateasca peste noapte pe cel care le-a gandit. Sagetator Optimist si plin de energie, nativul din Sagetator este tipul de personalitate curioasa in legatura cu noi culturi si filosofii de viata.

acum 111 luni (22 Mar 2015)

Primul esalon Ce spune zodia despre inteligenta ta: Gemenii au o imaginatie debordanta

Curiosi, mereu aflati in cautarea adevarului, nativii din Gemeni au o imaginatie debordanta si sunt foarte indemanatici.

Varsator

Plini de resurse, eficienti din cale-afara cand trebuie sa gaseasca solutii oricarui tip de problema s-ar ivi, nativii din Varsator au o capacitate incredibila de analiza.

Pesti

De regula, nativii din Pesti reprezinta acel gen de persoane care au mereu dreptate.

Scorpion

Scorpionii exceleaza in ceea ce priveste inteligenta emotionala, intuitia si empatia de care pot sa dea dovada fiind doua dovezi de necontestat in acest sens. Ii inteleg extrem de bine pe cei din jur, cee ce ii ajuta si atunci cand doresc sa manipuleze pe cineva pentru a-si atinge un scop anume.

Esalonul doi Ce spune zodia despre inteligenta ta: Racii, inzestrati cu inteligenta emotionala

Din nou, un semn de apa care denota energie si inteligenta emotionala deosebite. Sensibil si intuitiv, nativul din Rac are aplecarea de a-i ajuta pe ceilalti si de a forma legaturi foarte puternice cu persoanele de care se simte apropiat.

Balanta

Expresivitate si creativitate, acestea ar fi principalele calitati care ies in evidenta in cazul nativului din Balanta. Lucreaza foarte bine in echipa, gratie diplomatiei si puterii sale de cooperare, dar si a dorintei de a atenua orice fel de conflict.

Esalonul trei Ce spune zodia despre inteligenta ta: Berbecii, idei simple si de succes

Dispusi sa-si asume riscuri, Berbecii au uneori idei cu ajutorul carora dau lovitura si cunosc succesul financiar, genul de idei simple care reusesc sa-i imbogateasca peste noapte pe cel care le-a gandit.

Leu

Nativul din Leu este inzestrat cu inteligenta intuitiva, emotionala, care il ajuta sa descopere cele mai bune momente pentru a demara orice act... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro