Ce spune ziua nasterii despre tine

Ce spune ziua nasterii despre tine

In functie de ziua din saptamana in care ai venit pe lume, vei avea anumite calitati, care sunt influentate si de planetele care guverneaza acea perioada.

acum 85 luni (9 Mar 2017)

In functie de ziua din saptamana in care ai venit pe lume, vei avea anumite calitati, care sunt influentate si de planetele care guverneaza acea perioada. Conform specialistilor in previziuni astrale, ziua incepe la rasaritul soarelui si continua pana la urmatorul rasarit, deci nu se schimba la miezul noptii, asa cum suntem obisnuiti sa calculam. Daca mama ti-a spus ca te-ai nascut intr-o zi de sambata, la ora 4.00 dimineata, atunci ar trebui sa stii ca, din acest punct de vedere, ziua in care ai venit pe lume este, de fapt, vineri, deoarece aceasta tine pana la urmatorul rasarit de soare. Luni

Persoanele care s-au nascut in aceasta zi a saptamanii sunt creative, dar au tendinta de a tine ideile bune doar pentru ele. Sunt excelenti negociatori si se asigura ca toata lumea primeste ceea isi doreste, ca sa impace astfel si capra, si varza.

Ce ai fost in alta viata, in functie de zodie

Ce spun despre tine semnele din nastere ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro