Ce spune purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, despre o alianta cu Nicusor Dan si cu Traian Basescu

Ce spune purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, despre o alianta cu Nicusor Dan si cu Traian Basescu

Principalele declaratii: Cum au fost desemnati candidatii? Daca privim cercetarile sociologice, mai mult de jumatate de electorat se declara de dreapta. O forma de asociere pre-electorala este imposibila. Ma intriga de ce Romania are acest interval de timp a unui raspuns de doua paragrafe.

acum 97 luni (15 Mar 2016)

Principalele declaratii:

Cum au fost desemnati candidatii?

Permanent a existat legatura intre vointa publica si cea politica. Si la Sectorul 6 va fi la fel. Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni daca va fi o femeie. Adriana Saftoiu nu va fi candidatul nostru la Sectorul 6, dar o femeie poate fi o solutie. Remus Florescu nu va fi oferta noastra, nu este membru PNL.

Eu cred ca da. Daca privim cercetarile sociologice, mai mult de jumatate de electorat se declara de dreapta. Este o codnitie suficienta de a elimina stanga dinz ona decizionala. Din pacate, esicherul politic este foarte fragmentat. Cred ca electoratul se va gandi la utilitatea votului lor. Principiul pe care -a bazat fuziunea a fost crearea unei alternative politice la zona stanga. Poate ca e prematur sa ma gandesc la fuziuni, dar, in conditiile unui dialog, acest lucrur ar trebui sa se intample in viitor. Este un foarte bun actor politic.

Excludeti posibilitatea unei aliante cu Miscarea Populara?

Cu siguranta, da.

Cu Nicusor Dan excludeti o alianta?

O forma de asociere pre-electorala este imposibila. A refuzat public orice fel de colaborare cu PNL. Votul util acordat dreptei este pentru Ludovic Orban si pentru PNL.

Mai e foarte putin pana la inceperea campaniei electorale. Mai sperati la revenirea la alegerea primarilor in doua tururi?

Niciodata nu am abandonat acest proiect.

Pare ca Guvenrul v-a pus bete in roate.

Nu este un bruiaj. Ma intriga de ce Romania are acest interval de timp a unui raspuns de doua paragrafe. probabil ca s-au cerut cinci puncte de vedere. Este nevoie de un Guvern politic.

Unde se pozitioneaza PNL in scandalul CCR vs.

Nu le-as contrapune. La fel si drepturile omului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro