Ce spune presedintele Camerei Deputatilor despre adoptarea legii cartelelor Pre-Pay

Ce spune presedintele Camerei Deputatilor despre adoptarea legii cartelelor Pre-Pay

Imi pare rau ca a aparut pe tapet, astazi, pusa de domnul prim-ministru Ciolos si poate cei care atunci au fost contestatarii acestui proiect de lege vor veni alaturi de noi si vor promova acest proiect de lege, necesar pentru sistemul de securitate al Romaniei", a spus Valeriu Zgonea, citat de Agerpres.

acum 58 luni (28 Mar 2016)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera "necesara pentru sistemul de securitate al Romaniei" adoptarea unei legi privind identificarea utilizatorilor de cartele Pre-Pay.

"Eu am fost unul dintre cei care au sustinut (legea - n.r.) si in acel moment (cand a fost adoptata de Parlament - n.r.) si am fost criticat de presa. Drepturile si libertatile castigare prin Constitutie si prin apartenenta noastra la structurile democratice ale lumii nu inseamna ca, daca promovam anumite proiecte de lege, limitam aceste drepturi si libertati. Ca sa poti sa ai prosperitate, trebuie sa ai securitate. Din pacate, PSD nu poate sa creeze o majoritate, in Parlament, ca sa ii permita sa promoveze acest proiect de lege. Cei care au contestat si au fost vehementi impotriva acestui proiect de lege trebuie sa isi schimbe atitudinea. Imi pare rau ca a aparut pe tapet, astazi, pusa de domnul prim-ministru Ciolos si poate cei care atunci au fost contestatarii acestui proiect de lege vor veni alaturi de noi si vor promova acest proiect de lege, necesar pentru sistemul de securitate al Romaniei", a spus Valeriu Zgonea, citat de Agerpres.

"Azi este mai necesar decat oricand ca sa nu cream noi vulnerabilitati in cadrul familiei europene si sa putem sa avem acele bucati de legislatie care sa le permita structurilor de securitate sa aiba instrumentele necesare. Securitatea este extrem de importanta pentru stabilitatea zonei, dar si pentru prosperitatea romanilor. Este extrem de importanta si mai sunt si altele in pachetul pe care trebuie sa il discutam in urmatoarele luni. Am speranta, chiar daca este un an electoral, ca partidele din arcul de dreapta guvernamental vor fi deschise, astfel incat sa promovam acest proiect de lege", a subliniat el. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro