Ce spune presa internationala despre cel mai mare SPA din Europa, Therme Bucuresti

Ce spune presa internationala despre cel mai mare SPA din Europa, Therme Bucuresti

Therme Bucuresti este cel mai mare centru termal din Europa, construit pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala de peste 30.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Mai exact, bucurestenii care opteaza pentru aceasta zona au la dispozitie, pe langa mai multe piscine, si 26 de sezlonguri care fac hidromasaj, incadrate de 500 de palmieri de diferite specii, dar si de 1.000 de plante de corian.

acum 56 luni (17 Jan 2016)

Associated Press scrie ca "un SPA termal cu tehnologie de ultima generatie s-a decshis la Bucuresti". Prin complexitatea tehnologica si dimensiunea sa impresionanta, Therme Bucuresti reprezinta cel mai fierbinte punct de distractie al Capitalei, in acest moment. Business Insider aminteste de cele 800.000 de plante din gradina botanica de interior a complexului, iar New York Times anunta intr-un articol deschiderea centrului SPA. De asemenea, publicatia britanica Daily Mail a publicat o galerie foto cu Therme Bucuresti.

Therme Bucuresti este cel mai mare centru termal din Europa, construit pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala de peste 30.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termala de la Therme Bucuresti este extrasa de la o adancime de peste 3.100 de metri, iar centrul are cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante. Zona Palm este destinata adultilor si adolescentilor trecuti de 16 ani si este pentru relaxare. Mai exact, bucurestenii care opteaza pentru aceasta zona au la dispozitie, pe langa mai multe piscine, si 26 de sezlonguri care fac hidromasaj, incadrate de 500 de palmieri de diferite specii, dar si de 1.000 de plante de corian.

In ceea ce priveste piscinele, ele contin diferite minerale, una contine sare de la Marea Moarta, alta are lotium, alta are apa imbogatita cu magneziu, in timp ce piscina cu valuri are patru programe de intensitate si rapiditate total diferite. In aceeasi arie exista si o piscina semi-olimpica cu patru culoare si 25 de metri lungime, cu adancime cuprinsa intre 1,2 si 1,6 metri. In zona pentru copii si familie, Galaxy, sunt montate nu mai putin de 16 de tobogane de diferite dimensiuni, lungimea totala a acestora fiind de 1,5 kilometri. Acestea au o capacitate de 6.500 de persoane pe ora. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro