Ce spune fostul bodyguard al lui Prince despre presupusa dependenta de droguri a artistului

Fostul bodyguard al regretatului cantăreţ Prince, Chris Gaither, a respins ca 'minciuni'' informaţiile referitoare la presupusa dependenţă de droguri a artistului, intr-un interviu pentru CNN, citat de Agerpres. Insă rapoartele autopsiei şi de toxicologie, probă cheie in stabilirea cauzei decesului, incă nu se cunosc incă, iar ancheta desfăşurată de autorităţi, inclusiv cu implicarea Administraţiei de Control al Drogurilor şi a biroului Procurorului SUA, este incă in curs.

acum 56 luni (17 May 2016)

Fostul bodyguard al regretatului cantăreţ Prince, Chris Gaither, a respins ca 'minciuni'' informaţiile referitoare la presupusa dependenţă de droguri a artistului, intr-un interviu pentru CNN, citat de Agerpres.

Subliniind că s-a aflat in preajma cantăreţului perioade lungi de timp, mai ales in turnee, Chris Gaither, cunoscut sub numele de "Romeo", a spus că nu a remarcat nimic care să indice vreo dependenţă. Potrivit declaraţiilor dale, artistul ii dăduse o pauză de o săptămană, lucru pe care obişnuia să il facă atunci dorea să fie lăsat să se odihnească.

Chris Gaither a mărturisit că, in cele trei săptămani scurse de la deces, s-a simţit frustrat de toate comentariile privind presupusa dependenţă de droguri a artistului. Comentariile au inceput odată cu aterizarea de urgenţă a avionului lui Prince la Moline, Illinois, cu şase zile inainte de moartea artistului.

Surse ale poliţiei au declarat CNN că au fost găsite analgezice şi opiacee in corpul lui Prince şi in casa lui, cand artistul a fost găsit inconştient, la 21 aprilie, in ascensorul reşedinţei sale din Paisley Park, in Minnesota.

Insă rapoartele autopsiei şi de toxicologie, probă cheie in stabilirea cauzei decesului, incă nu se cunosc incă, iar ancheta desfăşurată de autorităţi, inclusiv cu implicarea Administraţiei de Control al Drogurilor şi a biroului Procurorului SUA, este incă in curs.

Gaither a spus că nu a remarcat vreo utilizare necorespunzătoare a medicamentelor in cei patru ani in care a fost garda de corp a lui Prince in deplasările sale in intreaga lume. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro