Ce spune despre tine culoarea preferata

Ce spune despre tine culoarea preferata

Maro pentru cei chibzuiti Este culoarea preferata de cei care nu au avut o viata usoara si care nu mai cred ca trebuie sa astepti pentru ca lucrurile sa se rezolve de la sine.

acum 101 luni (15 Sep 2014)

Albul, simbolul puritatii

Nu e nicio coincidenta ca rochiile de mireasa au culoarea alba, deoarece ele semnifica inocenta si puritatea celei care o poarta. Este culoarea pe care o aleg cei extrovertiti, carora nu le este frica sa incerce lucruri noi si care sunt mai impulsivi din fire. Le este greu sa fie obiectivi si de multe ori sunt usor influentabili si tentati sa aleaga una dintre tabere.

Maro pentru cei chibzuiti

Este culoarea preferata de cei care nu au avut o viata usoara si care nu mai cred ca trebuie sa astepti pentru ca lucrurile sa se rezolve de la sine. Sunt persoane disciplinate, care stiu care le sunt obiectivele in viata si lupta pentru ca visurile lor sa se indeplineasca.

Rozul, culoarea maternitatii

Simbolizeaza dragostea si afectiunea, fara sa fie implicat si sentimentul de pasiune. Femeile carora le place rozul au puternice sentimente materne, le place sa se simta protejate si iubite la randul lor de catre cei dragi.

Portocaliu pentru cei care fac nopti albe

Este culoarea luxului si a distractiei, asadar cei care o prefera sunt extrem de sociabili si au o viata foarte activa. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro