Ce spune despre noi tipul de vin comandat

Ce spune despre noi tipul de vin comandat

Oamenii din jur isi formeaza anumite pareri despre noi atunci cand alegem un anumit tip de vin pentru un anume fel de mancare, daca suntem fideli aceluiasi vin alb sau rose indiferent de anotimp si de situatie, ba chiar daca alegem sa comandam al doilea cel mai scump vin din meniu. Comanzi al doilea cel mai scump vin din meniu Managerii restaurantelor stiu ca putini vor comanda cea mai ieftina sticla de vin din meniu si ca vor alege a doua optiune ca pret, nici cea mai scumpa, dar nici cea mai ieftina (tocmai de aceea, pretul vinului de "mijloc" este, de regula, mai mare decat ar trebui).

acum 112 luni (4 Nov 2014)

Oamenii din jur isi formeaza anumite pareri despre noi atunci cand alegem un anumit tip de vin pentru un anume fel de mancare, daca suntem fideli aceluiasi vin alb sau rose indiferent de anotimp si de situatie, ba chiar daca alegem sa comandam al doilea cel mai scump vin din meniu. Astfel de judecati nu sunt neaparat corecte, insa aceste pareri se formeaza indiferent daca ne place sau nu, este de parere editorul culinar al publicatiei Huffington Post, Alison Spiegel. Comanzi rose indiferent de perioada anului

O persoana care comanda vara o sticla de rose da dovada de clasa si eleganta, dar aceeasi optiune in timpul sezonului rece trimite semnale negative. Mai exact, observatorii vor avea impresia ca nu aveti nici cea mai mica urma de cultura a vinului. Comanzi vin rosu la fructe de mare

Exista vechea regula conform careia vinul rosu nu se comanda la felurile de mancare pe baza de fructe de mare. Insa exista o multime de ocazii in care vinul rosu poate acompania felurile de mancare cu fructe de mare, chiar daca nu multi sunt dispusi sa accepte acest lucru. Comanzi intotdeauna vin alb

Vanitos si lipsit de imaginatie, aceasta va fi perceptia celor din jur daca va numarati printre persoanele care beau, fara exceptie, vin alb. Comanzi Lambrusco chiar daca nu mananci pizza

Lambrusco, un tip de vin spumos rosu servit mai ales la pizza, dupa ce este tinut putin la rece, nu ar trebui comandat decat cu feluri de mancare din bucataria italiana. "Confuz" este cuvantul cel mai bland pentru a-i descrie pe cei care fac greseala de a bea un pahar de Lambrusco in alte imprejurari. Comanzi al doilea cel mai scump vin din meniu

Managerii restaurantelor stiu ca putini vor comanda cea mai ieftina sticla de vin din meniu si ca vor alege a doua optiune ca pret, nici cea mai scumpa, dar nici cea mai ieftina (tocmai de aceea, pretul vinului de "mijloc" este, de regula, mai mare decat ar trebui). Comanzi o sticla de vin fara sa-i intrebi si pe c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro