Ce spune despre noi pozitia in care dormim

Ce spune despre noi pozitia in care dormim

Pozitia 2 Persoanele care dorm mai ales in pozitie fetala, simt adesea nevoia de a fi protejate, au nevoie sa fie tratate cu intelegere si simpatie de cei din jur. Pozitia 4 Persoanele care dorm pe spate, dar cu bratele si picioarele departate, sunt optimiste, au o personalitate puternica, iubesc viata si sa se afle in central atentiei, dar si sa fie inconjurate de oameni la fel de pozitivi.

acum 92 luni (26 Jan 2016)

Nu in ultimul rand, persoanele care dorm in pozitii diferite de cele sase, care sunt cel mai des intalnite, denota o personalitate complexa, care ascunde dimensiuni pe care nici persoana in cauza nu le poate intelege pe deplin, conform brightside.me.

Iata care sunt aceste informatii de care nu suntem constienti, pentru unele dintre cele mai intalnite pozitii de dormit.

Pozitia 1

Cei care dorm pe o parte, cu genunchii indoiti, se dovedesc persoane calme, de incredere. Din contra, obisnuiesc sa zambeasca si atunci cand lucrurile nu merg prea bine si reusesc sa rezolve cu atitudinea pozitiva pe care o au aproape orice problema cu care se confrunta.

Pozitia 2

Persoanele care dorm mai ales in pozitie fetala, simt adesea nevoia de a fi protejate, au nevoie sa fie tratate cu intelegere si simpatie de cei din jur. Aceasta pozitie denota nevoia subconstienta de a te proteja de problemele cu care te confrunti. De regula, acesta pozitie de dormit este caracteristica firilor sensibile, artistice, care simt nevoia sa se exprime intr-o maniera sensibila.

Pozitia 3

Cei care obisnuiesc sa doarma pe burta, cu bratele si picioarele deparate de corp, sunt firi puternice, adevarati lideri. Sunt, de regula, persoane impulsive, mereu pregatite sa preia initiativa, care se asigura ca atat viata personala, cat si cea profesionala sunt stabile.

Pozitia 4

Persoanele care dorm pe spate, dar cu bratele si picioarele departate, sunt optimiste, au o personalitate puternica, iubesc viata si sa se afle in central atentiei, dar si sa fie inconjurate de oameni la fel de pozitivi.

Pozitia 5

Nu acelasi lucru denota dormitul pe spate, dar intr-o pozitie rigida, cu mainile si picioarele adunate pe langa trup, aproape ca pozitia unui soldat aflat la datorie. Acestea sunt persoane foarte echilibrate, care stiu ce-si doresc de la viata si care reusesc sa se concentreze pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro