Ce spune despre noi felul in care sarutam

Ce spune despre noi felul in care sarutam

FOTO dromo.co b) Tango-ul limbilor De data aceasta, accentul este pus pe "dansul" limbilor, la fel de pasional, dar de aceasta data mesajul indica dorinta de sex fara inhibitii, in care orice nebunie este posibila. c) Sarutul umed Acesta este tipul de sarut frantuzesc in care se face exces de saliva, iar limba si gura lucreaza la capacitate maxima in dorinta de a-i arata partenerului cat de priceputi suntem in amor.

acum 79 luni (25 Feb 2015)

Sarutul "furat" Un sarut abia simtit, ca o fluturare de aripa, suna foarte inocent, dar mesajul pe care il transmitem in acest fel este ca suntem curiosi sa descoperim mai mult si sa devenim mai intimi cu persoana respectiva. Sarutul usor, dar lung

Sarutul cu gura inchisa, dar care intarzie ceva timp, este extrem de senzual, dar in acelasi timp are ceva cast. Este, de fapt, un fel de a spune ca iti pasa suficient de mult incat sa astepti pana cand pasiunea se va dezlantui cu toata forta pe care o simtiti. Sau, din contra, in cazul perechilor cu oarecare vechime, sarutul la foc automat este un semn de afectiune si de pregatire a terenului pentru o noapte de neuitat. Tocmai de aceea, psihologii au impartit acest sarut in trei subcategorii:

a) Standard

Sarutul frantuzesc in care actorii principali sunt buzele, cu rare intalniri ale limbilor, comunica in mod clar dorinta de a face dragoste cat se poate de repede, daca se poate in acel moment.

FOTO dromo.co

b) Tango-ul limbilor

De data aceasta, accentul este pus pe "dansul" limbilor, la fel de pasional, dar de aceasta data mesajul indica dorinta de sex fara inhibitii, in care orice nebunie este posibila.

c) Sarutul umed

Acesta este tipul de sarut frantuzesc in care se face exces de saliva, iar limba si gura lucreaza la capacitate maxima in dorinta de a-i arata partenerului cat de priceputi suntem in amor. Sarutul care "devoreaza"

Acesta este sarutul care implica si muscaturi fine ale gurii, un tip de sarut care indica o fire jucausa, dar in acelasi timp transmite faptul ca suntem dispusi la experiente sexuale ceva mai dure, care pot presupune durere in limite rezonabile. Sarutul de impacare

Dupa cum sugereaza si denumirea, acesta este sarutul violent, infrigurat, care apare pe neasteptate, dupa o cearta intre indragostiti. Sarutul care te da pe spate

Sarutul clasic, romantic, in care barbatul lasa f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro