Ce spune Adrian Nastase, la trei ani de la tentativa de sinucidere

Adrian Nastase a scris, pe blogul sau, la trei ani de la tentativa de sinucidere, ca priveste in urma si incearca sa inteleaga mana destinului, care atunci a hotarat altceva decat ce voia el. In 20 iunie 2012, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

acum 96 luni (20 Jun 2015)

Adrian Nastase a scris, pe blogul sau, la trei ani de la tentativa de sinucidere, ca priveste in urma si incearca sa inteleaga mana destinului, care atunci a hotarat altceva decat ce voia el. Cenusii, cum este si ziua de astazi. Nu cred ca a fost doar vigilenta si rapiditatea ofiterului de politie. Sper ca Andrei si Mihnea sa aiba mai putine regrete si motive de nostalgie", a scris Adrian Nastase pe blogul sau.

Adrian Nastase mai spune ca i se pare ca Traian Basescu a avut dreptate recent cand a spus ca "cine sapa groapa altuia cade singur in ea". Imi aduce aminte de revolta pe care am simtit-o atunci, iar anii care au trecut au aratat si lipsa de «utilitate» politica a acelei hotarari «cu caracter exemplar», in ceea ce priveste finantarea campaniilor electorale. Nu am vrut sa comentez, in ultima vreme, declaratiile lui Basescu dar mi s-a parut ca avea dreptate recent cand a spus ca cine sapa groapa altuia cade singur in ea. Faptul ca partidele se intrec in reglari de conturi, folosind institutii ale statului si neintelegand ca este nevoie de reglementari legislative coerente si moderne, se va intoarce, in final, impotriva lor", se mai arata in mesajul postat pe blog de fostul premier, care luni va implini 65 de ani.

In 20 iunie 2012, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Dupa condamnarea sa, doi ofiteri de politie au mers la locuinta lui Nastase, pentru a pune in executare mandatul si a-l duce la penitenciar. La scurt timp dupa venirea celor doi ofiteri, fostul premier a incercat sa se sinucida, la locuinta sa din strada Zambaccian, cu un revolver Smith &Wesson, calibru 38 special.

Nastase a fost internat la Spitalul Floreasca in 20 iunie 2012 si operat o zi mai ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro