Ce spun organizatorii Untold despre gazonul de pe Cluj Arena

Ce spun organizatorii Untold despre gazonul de pe Cluj Arena

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, declara saptamana trecuta ca nu doreste ca gazonul de pe stadion sa fie distrus si ca au fost probleme si anul trecut la prima editie a Untold. Ca urmare a acestor declaratii, organizatorii Untold fac cateva precizari: "Cu privire la materialele aparute in presa, referitoare la refacerea gazonului de pe stadionul Cluj Arena, va informam ca anul trecut situatia acestuia dupa eveniment a fost una similara, dar cu toate acestea s-a refacut in proportie de suta la suta, in mai bine de doua saptamani.

acum 76 luni (9 Aug 2016)

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, declara saptamana trecuta ca nu doreste ca gazonul de pe stadion sa fie distrus si ca au fost probleme si anul trecut la prima editie a Untold. Am cerut ca aceste rulouri cu care este acoperit sa fie ridicate in fiecare dimineata pentru mai multe ore si sa fie aerat gazonul. Au fost probleme si anul trecut si nu vrem sa se repete", declara Alin Tise, intr-o conferinta de presa, citat de voceatransilvaniei.ro.

Ca urmare a acestor declaratii, organizatorii Untold fac cateva precizari:

"Cu privire la materialele aparute in presa, referitoare la refacerea gazonului de pe stadionul Cluj Arena, va informam ca anul trecut situatia acestuia dupa eveniment a fost una similara, dar cu toate acestea s-a refacut in proportie de suta la suta, in mai bine de doua saptamani.

Portaflorul care a acoperit suprafata gazonului a fost ridicat luni dimineata, incepand cu ora 7.00, la mai putin de doua ore dupa finalizarea evenimentului. Imediat dupa, o echipa formata din 20 de specialisti au aspirat gazonul cu aspiratoare speciale pentru a inlatura toate deseurile, iar mai apoi s-a aplicat un tratament care distruge bacteriile de pe suprafata gazonului, ramase dupa eveniment. La final se va aplica un ingrasamant special pentru gazon si in urmatoarele doua saptamani va fi irigat continuu pentru a ajunge la forma initiala. Le transmitem suporterilor echipei nationale de fotbal a Romaniei sa fie linistiti, deoarece gazonul va fi refacut complet pana la meciul cu Muntenegru".

Mai puteti citi:

FOTO Show-uri spectaculoase de lumini si lasere au electrizat atmosfera si in a doua seara la Untold. Povestea in imagini

FOTO VIDEO Cum se distreaza romanii pe celebra piesa a lui Scooter "How much is the fish"

FOTO Festivalul Untold, prin ochii tinerilor ajunsi la Cluj: "Zici ca nu esti in Romania". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro