Ce spun hainele despre personalitatea noastra

Ce spun hainele despre personalitatea noastra

De asemenea, aceeasi culoare pare sa ii ajute pe autostopisti sa gaseasca un mijloc de transport mai repede decat cei care poarta alte culori. Totodata, persoanele care se imbraca intr-un stil tineresc sunt mai sanatoase, iar ochelarii ofera o imagine mai inteligenta, dar mai putin atragatoare, celor care ii poarta.

acum 59 luni (29 Nov 2014)

Potrivit lui Eric Barker, hainele de diferite culori spun diferite lucruri despre persoanele care le poarta, informeaza time.com. Cercetarile arata ca persoanele care poarta rosu sunt mai atractive pentru cei din jur. De asemenea, aceeasi culoare pare sa ii ajute pe autostopisti sa gaseasca un mijloc de transport mai repede decat cei care poarta alte culori.

Totodata, persoanele care se imbraca intr-un stil tineresc sunt mai sanatoase, iar ochelarii ofera o imagine mai inteligenta, dar mai putin atragatoare, celor care ii poarta. Oamenii care se imbraca cu haine ale unor marci scumpe dau impresia unui statut social ridicat (chiar daca acest lucru nu este real), ceea ce ii poate face pe cei din jur sa ii trateze cu mai mult respect.

Hainele inchise la culoare pot fi un semn de nevroza, in timp ce persoanele care se imbraca formal sunt mai constiincioase.

Studiile psihologice au mai aratat ca pacientii au mai multa incredere in medici atunci cand acestia poarta traditionalele halate albe. Chiar si cercetatorii sunt mult mai atenti si grijulii in privinta propriilor proiecte, atunci cand acestia poarta halate albe. Astfel, fiecare trebuie sa isi aleaga hainele cu grija atunci cand trebuie sa dea tot ce are mai bun in domeniul sau de activitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro