Ce spun astrologii despre deznodamantul scrutinului prezidential american

Inexactitatile legate de ora exacta a nasterii lui Hillary Clinton o impiedica pe Barbara Abramo sa identifice ce semn o influenteaza pe candidata democrata la Casa Alba, ceea ce este extrem de important in astrologie. Astroloaga a identificat semne favorabile si in candidatura lui Donald Trump, "Venus va fi intr-un unghi de 25 de grade in raport cu constelatia Cancerului, primind sprijinul Lunii, care progreseaza.

acum 83 luni (24 Oct 2016)

La 8 noiembrie 2016, ziua alegerii celui de-al 58-lea presedinte al Statelor Unite, Luna va parasi zodia Gemenilor, potrivit astrogramei pentru orasul Washington.

"Aceasta pozitionare a Lunii promite rezultate neasteptate", a declarat pentru Sputnik celebra astroloaga braziliana Barbara Abramo, care a colaborat timp de 16 ani cu publicatia Folha de S.

"Victoria va fi obtinuta la o distanta foarte mica.

"Exista mai multe versiuni asupra venirii ei pe lume, cu o diferenta de 12 ore.

Inexactitatile legate de ora exacta a nasterii lui Hillary Clinton o impiedica pe Barbara Abramo sa identifice ce semn o influenteaza pe candidata democrata la Casa Alba, ceea ce este extrem de important in astrologie.

In ceea ce priveste scrutinul din 8 noiembrie, ea are mai multe sanse de a deveni prima femeie presedinte din istoria Statelor Unite daca s-ar fi nascut dimineata.

Totusi, tinand cont de parcursul de pana acum al candidatei democrate, totul da de inteles ca ea s-a nascut dimineata. "Daca Hillary s-a nascut dimineata, atunci Mercur (care este responsabil de cariera sa) este in conjunctie cu Venus in astrograma nasterii sale.

Astroloaga a identificat semne favorabile si in candidatura lui Donald Trump,

"Venus va fi intr-un unghi de 25 de grade in raport cu constelatia Cancerului, primind sprijinul Lunii, care progreseaza.

Pe de alta parte, ea a subliniat ca Uranus, planeta unor mari surprize, va fi situata in triunghi (un avantaj) cu semnul care il influenteaza pe republican, dar in opozitie cu Mercur.

Un alt detaliu interesent este ca Hillary Clinton are parte de "un sprijin puternic din culise din partea unor grupari puternice", a conchis astroloaga Barbara Abramo.

Astroloaga din Rusia: Clinton va castiga, dar cat timp se va mentine, oare, la put... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro