Ce spun apropiatii despre decesul doctoritei chineze care i-a tratat pe Ion Iliescu si pe Adrian Nastase: "Un Om cum rar intalnesti in viata"

Ce spun apropiatii despre decesul doctoritei chineze care i-a tratat pe Ion Iliescu si pe Adrian Nastase:

Omul de afaceri Ion Branescu, un apropiat al doctoritei Wang, a avut cel mai impresionant mesaj: "Un Om cum rar intalnesti in viata, Un Medic pentru cei cu suferinte nealintate si pentru Suflete indurerate.

acum 27 luni (27 May 2018)

Omul de afaceri Ion Branescu, un apropiat al doctoritei Wang, a avut cel mai impresionant mesaj: "Un Om cum rar intalnesti in viata, Un Medic pentru cei cu suferinte nealintate si pentru Suflete indurerate. Din nefericire pentru toti cei care au fost ajutati si pentru cei care asteptau ajutorul ei, Nobila Doamna Doctor Chinezoaica a plecat la Divinitate pentru a continua lucrul acolo... Lumea noastra va ramane mai saraca si neconsolata dupa aceasta pierdere greu de compensat ...

Doctorita Xiaoguang Wang era reprezentanta a medicinei traditionale chineze la Organizatia Mondiala a Sanatatii, fiind absolventa a Institutului de Acupunctura din cadrul Academiei de Medicina Traditionala si a Institului de Acupunctura si Moxibustie din Beijing. Adica de peste 300 de ani.

A tratat mii de pacienti cu diferite afectiuni medicale, iar lista de asteptare era una foarte mare. A reusit sa vindece cazuri de cancer incipient, spondiloza, migrene, reumatism, obezitate si multe altele. A publicat in China un studiu privind rezultatele tratamentului prin acupunctura a 95 de cazuri de scleroza multipla.

Vineri seara, doctorita Xiaoguang Wang s-a prezentat la Urgente la Spitalul Judetean Arges din Pitesti, acuzand dureri de spate. Insa dupa un sfert de ora, a doctorita s-a stins din viata. Surse medicale din cadrul Spitalului Judetean Arges ne-au declarat ca este posibil ca motivul decesului sa fie un anevrism de aorta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro