Ce sistem a introdus CNADNR pentru taxa de trecere a podului Fetesti-Cernavoda

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a inceput lucrarile pentru introducerea unui sistem electronic de plata a taxei de trecere a podului Fetesti-Cernavoda, pe autostrada Bucuresti - Constanta, potrivit unui comunicat CNADNR. Daunele se ridica la doua milioane de lei Faza initiala a lucrarilor a implicat introducerea sistemului de recunoastere automata a numerelor de inmatriculare, printr-o serie de camere video pozitionate in agentia de incasare atat in punctul de intrare, cat si la iesire pentru a asigura identificarea si clasificarea conform categoriei din care face parte fiecare vehicul, precum si realizarea marcajelor rutiere.

acum 94 luni (16 Mar 2015)

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a inceput lucrarile pentru introducerea unui sistem electronic de plata a taxei de trecere a podului Fetesti-Cernavoda, pe autostrada Bucuresti - Constanta, potrivit unui comunicat CNADNR.

Citeste si: CNADNR, noi investitii in achizitia de utilaje de dezapezire. prin achitarea tarifului de trecere prin reteaua de parteneri autorizati ai CNADNR; prin utilizarea cardului bancar, in urma configurarii unui cont intr-un portal web si printr-o aplicatie pentru mobil puse la dispozitie de CNADNR.

"Astazi, 16.03.2015, au fost efectuate teste operationale partiale ale functionalitatii viitorului sistem electronic de colectare a tarifului de trecere a podurilor dunarene, in zona AI Fetesti de pe Autostrada A2, Bucuresti - Constanta. Imi doresc ca incepand din aceasta vara, cat si in viitor sa nu se mai creeze ambuteiaje pe A2, in dreptul statiei de taxare de la Fetesti -Cernavoda. Credem ca pana la 1 mai vom reusi implementarea intregului sistem - tehnic, economic, legislativ - necesar colectarii electronice a tarifului de trecere a podurilor de la Fetesti - Cernavoda", a declarat directorul general al CNADNR, Narcis Neaga. Daunele se ridica la doua milioane de lei

Faza initiala a lucrarilor a implicat introducerea sistemului de recunoastere automata a numerelor de inmatriculare, printr-o serie de camere video pozitionate in agentia de incasare atat in punctul de intrare, cat si la iesire pentru a asigura identificarea si clasificarea conform categoriei din care face parte fiecare vehicul, precum si realizarea marcajelor rutiere. Daca nu se achita tariful de trecere pana la ora 24:00 a zilei urmatoare trecerii, actiunea va fi marcata drept posibila contraventie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro