Ce si-au spus vechii rivali Traian Basescu si Adrian Nastase in Parlament. "Si sotia mi-a spus ca ma admira pentru ca am putut sa stau langa el"

Ce si-au spus vechii rivali Traian Basescu si Adrian Nastase in Parlament.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, in fata deputatilor si a senatorilor romani, ca Romania trebuie sa fie parte a spatiului Schengen, dar si ca e o realitate ca tarile din UE pot avansa impreuna, dar pe ritmuri diferite.

acum 38 luni (11 May 2017)

Adrian Nastase a povestit, la Antena 3, ce a vorbit cu Traian Basescu, omul care l-a invins la alegerile prezidentiale din 2004.

''Si eu am fost surprins ca am fost asezati unul langa altul pentru ca presedintii Emil Constantinescu si Ion Iliescu nu au putut veni. Nu cred ca Traian Basescu era afectat, nu cred ca era emotionat, nu este stilul lui. Cred ca a fost surprins, fara indoiala, am fost si eu surprins de felul in care pana la urma protocolar, am fost asezati unul langa altul. Si sotia mea mi-a spus ca ma admira pentru ca am putut sa stau langa Traian Basescu, azi. Eram acolo ca sa arat ca istoria Romaniei a fost marcata si de lucruri.

Cat despre faptul ca presedintele CE l-a pupat pe Traian Basescu pe frunte, fostul premier a a spus: "Nu e primul personaj pe care il pupa pe frunte.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explicat ca Adrian Nastase si Traian Basescu n-ar fi trebuit sa stea unul langa altul. I-am invitat pe fostii presedinti, apoi pe fostii premieri care au contribuit la aderarea Romaniei la UE.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, in fata deputatilor si a senatorilor romani, ca Romania trebuie sa fie parte a spatiului Schengen, dar si ca e o realitate ca tarile din UE pot avansa impreuna, dar pe ritmuri diferite. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro