Ce seriale au vazut pe nerasuflate romanii dupa ce si-au facut cont pe Netflix

Ce seriale au vazut pe nerasuflate romanii dupa ce si-au facut cont pe Netflix

"Narcos", "House of Cards" si "Breaking Bad" sunt serialele pe care cei mai multi membri din Romania le-au ales pentru primul binging, adica vizionarea completa a cel putin unui sezon dintr-un serial in mai putin de 7 zile de la primul episod. Cu peste 117 milioane de abonati din 190 de tari, Netflix se bucura zilnic de peste 140 de milioane de ore de seriale si filme, incluzand documentare si filme de lungmetraj originale.

acum 32 luni (7 Feb 2018)

Un nou studiu Netflix arata ca romanii sunt atrasi de baietii rai. "Narcos", "House of Cards" si "Breaking Bad" sunt serialele pe care cei mai multi membri din Romania le-au ales pentru primul binging, adica vizionarea completa a cel putin unui sezon dintr-un serial in mai putin de 7 zile de la primul episod. The OA "Cei mai multi oameni asteapta pana la a treia intalnire, dar pentru cei mai multi membri Netflix dureaza doar doua saptamani (12 zile, mai exact) pentru a merge pana la capat si a avea prima sesiune de binging. In Romania, oamenii se indragostesc de Netflix mai repede ca oriunde in lume: pentru romani dureaza doar 3 zile de la crearea abonamentului pana la primul binging. De Valentine's Day, Netflix vrea sa iti amintesti de prima ta data. Intreaba pe oricine care a facut asta si cel mai probabil iti vor putea spune si cu cine au facut asta (cel mai probabil Pablo Escobar), unde erau (intr-un autobuz daca esti ca Jonathan Groff din Mindhunter) si cat a durat (3 zile in cele mai multe dintre cazuri)", anunta cu umor reprezentantii Netflix Romania.

Si o "Kama Sutra" marca Netflix pentru prima sesiune de binging. Cu peste 117 milioane de abonati din 190 de tari, Netflix se bucura zilnic de peste 140 de milioane de ore de seriale si filme, incluzand documentare si filme de lungmetraj originale. Abonatii au acces nelimitat la continut, oricand si oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro