Ce se poarta in sezonul rece in moda masculina. Barbatii romani raman sobri, in ciuda trendului mondial

Ce se poarta in sezonul rece in moda masculina. Barbatii romani raman sobri, in ciuda trendului mondial

"Cum nici nu a mai fost o iarna adevarata si foarte rece la noi, de multe ori se sare peste o piesa vestimentara, de obicei sacoul, si se poarta paltonul, unul extrem de cambrat, direct peste camasa, cu o esarfa la gat, iar acestea din urma sunt tot mai prezente in vestimentatia masculina.

acum 32 luni (18 Nov 2017)

Prezenta la un eveniment sau al munca doar intr-un costum nu mai este posibila, datorita temperaturilor scazute, mai ales cele de dimineata si seara. Aceasta tinuta are nevoie de accesorii si ceva suplimentar pentru a nu il expune pe cel care o poarta la o raceala.

"Ca si cromatica, in sezonul acesta se poarta in general culorile inchise, am vazut din nou maroul ca revine, negrul se poarta la fel de mult ca inainte si este si griul in revenire. Aceasta se regaseste mai ales la gulere, dar si la rever", afirma designerul satmarean Ciprian Craciun.

Ca o schimbare fata de anii trecuti este faptul ca barbatii adopta o imbracaminte tot mai pe corp, tot mai cambrata, uneori putand parea chiar incomoda privita din exterior.

"Cum nici nu a mai fost o iarna adevarata si foarte rece la noi, de multe ori se sare peste o piesa vestimentara, de obicei sacoul, si se poarta paltonul, unul extrem de cambrat, direct peste camasa, cu o esarfa la gat, iar acestea din urma sunt tot mai prezente in vestimentatia masculina. La colectia de toamna iarna lansata la Paris gama cromatica a fost mai mare, regasindu-se acolo si rosu si galbenul, dar aceste culori nu se regasesc si in colectiile designerilor romani, care evita aceste culori pentru a nu ramane cu produsele pe stoc.

Designerul mai afirma ca in materie de croi revine la moda cel in spic, specific copilariei multora, cand bunica croseta pulovere celor mici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro