Ce se intampla saptamana aceasta in "Las Fierbinti" si "Ai nostri"

Ce se intampla saptamana aceasta in

In Las Fierbinti, Robi este disperat: Domnule Primar, ne ataca teroristii Robi este un politist de baza si atunci cand nu este de serviciu si intra intr-un magazin, la cumparaturi. Daca Sandu viseaza ca se strange latul si ca este momentul sa isi faca testamentul, Marin viseaza ca este capturat si torturat de cei trei barbati din familia Ciorba, asa ca ajunge si el la aceasta concluzie: ii trebuie testament.

acum 78 luni (29 Mar 2017)

In Las Fierbinti, Robi este disperat: Domnule Primar, ne ataca teroristii Robi este un politist de baza si atunci cand nu este de serviciu si intra intr-un magazin, la cumparaturi. Nici nu poate alege linistit un pate de ficat de pe raft, ca aude o conversatie suspicioasa intre doi barbati necunoscuti, care planuiesc sa "aranjeze" pe cineva si incheie spunand ca "In seara asta facem atac masiv". De aici, Robi va intra intr-o misiune secreta si sub acoperire, impreuna cu Gianina, Vasile si Dalida, in incercarea de a afla care sunt planurile teroristilor care sunt campati chiar langa sat. In barul sau, Bobita organizeaza un campionat de "scanderbarg", in care Giani, desi nu are curaj sa concureze, nu poate sa accepte ca Branzoi este campion, asa ca spune cu ironie: "E erou, ar trebui sa-i facem statuie!" Daca Sandu viseaza ca se strange latul si ca este momentul sa isi faca testamentul, Marin viseaza ca este capturat si torturat de cei trei barbati din familia Ciorba, asa ca ajunge si el la aceasta concluzie: ii trebuie testament. Madalina si Tiberiu hotarasc sa le confiste toate gadget-urile celor doi copii, dupa ce acestia fac dezordine in casa si distrug televizorul in timp ce se joaca pe o consola. Ramas singur acasa cu Sofia, fiica lui si a Irinei, face tot posibilul sa o opreasca din plans, fara vreo sansa de a o linisti.

FOTO Pro TV In aceasta seara, de la 20.30, telespectatorii rad romaneste in "Las Fierbinti", iar de la 21.30 urmarim Cupa Romaniei, cu o confruntare intre CSU Craiova si Dinamo! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro