Ce se intampla in restul Europei cand Dancila confunda democratia cu birocratia

Ce se intampla in restul Europei cand Dancila confunda democratia cu birocratia

Politia de la Tallinn anunta ca, intre 2012 si 2016, peste 11 miliarde de euro au fost furate din bancile din Estonia, prin operatiuni puse la cale de rusi, moldoveni si azeri. Doi politisti belgieni din Liege erau ucisi de un ins de 36 de ani, recent eliberat din inchisoare si care a care a strigat, inainte de a trage, "Allah e mare".

acum 24 luni (30 May 2018)

>

Irlandezii abrogau prin referendum un amendament constitutional care interzicea avortul, cu exceptia cazurilor in care viata mamei e in pericol.

Un profesor italian de drept, necunoscut de publicul larg, Giuseppe Conte, abandona efortul de a forma un guvern alcatuit din Liga Nord si Miscarea 5 stele.

Spaniolii salvau din apele Mediteranei peste 400 de imigranti care incercau sa ajunga in Europa.

5.000 de sustinatori ai Alternativei pentru Germania si 10.000 de adversari ai acestei formatiuni demonstrau la Berlin.

Opozitia albaneza cerea in strada demisia ministrului de interne, acuzandu-l ca-si protejeaza fratele, condamnat in contumacie, in 2012, pentru trafic de stupefiante.

Presa de la Varsovia dezvaluia ca ministrul apararii e gata sa aloce 2 miliarde de euro pentru instalarea unei baze militare americane permanente in Polonia.

Michel Barnier, negociatorul european pentru Brexit, avertiza ca nu e exclus ca iesirea britanicilor din UE sa fie una haotica.

Sefa MAE de la Sofia declara ca ambasadele Bulgariei ar putea gazdui diplomatii macedoneni, in capitalele in care vecinii bulgarilor de la sud-vest nu dispun de cladiri.

Emmanuel Macron ii promitea lui Vladimir Putin ca va veni sa asiste la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, daca echipa Frantei ajunge in sferturile de finala.

Politia de la Tallinn anunta ca, intre 2012 si 2016, peste 11 miliarde de euro au fost furate din bancile din Estonia, prin operatiuni puse la cale de rusi, moldoveni si azeri.

Verzii din Belgia promiteau ca vor avea pe lista lor pentru alegerile din Bruges un candidat de 18 ani, afectat de sindromul Down.

Un danez reusea sa mobilizeze un mare numar de concetateni, pe Facebook, convingandu-i sa arboreze steagul tarii in ziua in care printul mostenitor implinea 50 de ani.

Autoritatile de la Sarajevo anuntau ca, de la inceputul anului, peste 4.300 de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro