Ce se intampla in organism dupa un pahar de suc accidulat. Benzonatul de sodiu si efectele lui devastatoare

Ce se intampla in organism dupa un pahar de suc accidulat. Benzonatul de sodiu si efectele lui devastatoare

Medicii nutritionisti sustin ca benzonatul de sodiu care se gaseste in bauturile accidulate scade nivelul de potasiu din corp. Mai citeste si: Bauturile carbogazoase indulcite accelereaza imbatranirea celulara si scurteaza viata cu 4,6 ani INFOGRAFIE Minciunile raspandite de Coca-Cola despre aspartam, indulcitorul "dietetic"

acum 85 luni (11 Feb 2016)

Medicii nutritionisti sustin ca benzonatul de sodiu care se gaseste in bauturile accidulate scade nivelul de potasiu din corp.

Ce efecte periculoase au sucurile accidulate asupra organismului:

- Benzonatul de sodiu se gaseste in bauturile carbogazoase, iar o astfel de cantitate mare consumata zilnic duce la aparitia urticariei, astmului si eczemelor.

- In momentul in care ajungem sa consumam un pahar de suc accidulat pe zi riscam sa avem un impact negativ asupra smaltului dintilor.

- Sucurile accidulate contin sirop de porumb bogat in fructoza, care creste riscul aparitiei diabetului si a bolilor cardiovasculare.

- Specialistii sustin ca un pahar de suc accidulat consumat zilnic provoaca arsuri la stomac din cauza substantele continute neutralizeaza acizii din stomac.

Specialistii ne atrag atentia ca in momentul in care ajungem sa consumam zilnic bauturi carbogazoase vom deveni dependeti de aceste lichide.

Mai citeste si:

Bauturile carbogazoase indulcite accelereaza imbatranirea celulara si scurteaza viata cu 4,6 ani

INFOGRAFIE Minciunile raspandite de Coca-Cola despre aspartam, indulcitorul "dietetic" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro