Ce se intampla daca renunti la paine

Ce se intampla daca renunti la paine

O felie de paine alba are 75 de calorii, iar o felie de paine neagra, completa sau cu cereale nu depaseste 60 - 65 de calorii. De asemenea, painea de secara se gaseste de obicei in variante combinate, cu faina de grau integral sau cu tarate.

acum 76 luni (24 Oct 2017)

Fiind bogata in glucide complexe, proteine vegetale, dar saraca in lipide, painea iti permite sa corectezi dezechilibrele alimentare. O felie de paine alba are 75 de calorii, iar o felie de paine neagra, completa sau cu cereale nu depaseste 60 - 65 de calorii.

Painea din cereale integrale este facuta dintr-un amestec de tarate de grau, orz si secara.

Painea din grau integral este facuta din faina care contine 3 tipuri de fibre, fiind o sursa de carbohidrati buni, proteine, fier, vitamina E, riboflavina si niacina.

De asemenea, painea de secara se gaseste de obicei in variante combinate, cu faina de grau integral sau cu tarate. Este buna pentru bolnavii de diabet zaharat incipient sau pentru cei care sufera de afectiuni cardiovasculare, deoarece creste lent glicemia si contine o cantitate mare de magneziu.

Iti lipseste pofta de mancare

Daca renunti la paine ai mai putine pofte. Carbohidratii rafinati sunt faimosi pentru faptul ca duc la cresterea necontrolata a cantitatii de zahar din sange pentru ca apoi aceasta sa scada brusc si dramatic.

Ce sa nu combini niciodata cu laptele

Aliati din farfurie contra aterosclerozei ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro