Ce se intampla daca mananci miere cu scortisoara. Beneficiile uimitoare pentru organism

Ce se intampla daca mananci miere cu scortisoara. Beneficiile uimitoare pentru organism

Beneficiile amestecului de miere cu scortisoara Infectii urinare Puneti 2 linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar cu apa calduta, si beti. Intr-un studiu recent, efectuat la Universitatea din Copenhaga, s-a constatat ca atunci cand doctorii le-au administrat pacientilor o combinatie de o lingura de miere cu 1/2 lingurita de scortisoara pudra, inainte de micul dejun, timp de o saptamana, din 200 de pacienti tratati, 73 de pacienti au scapat complet de dureri, in interval de o luna.

acum 66 luni (3 Oct 2014)

Beneficiile amestecului de miere cu scortisoara

Infectii urinare

Puneti 2 linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar cu apa calduta, si beti.

Dureri de dinti

Faceti o pasta dintr-o lingurita de scortisoara pudra si 5 lingurite de miere si aplicati-o pe dintele care doare.

Colesterol

2 linguri de miere si 3 lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml de ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% in interval de 2 ore. Ca si in cazul pacientilor cu artrita, daca remediul se administreaza de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului.

Raceli

Cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra, timp de 3 zile.

Deranjamente stomacale

Mierea cu scortisoara pudra vindeca durerile de stomac si indeparteaza ulcerele stomacale de "la radacina".

Balonare: in conformitate cu studiile efectuate in India si Japonia, s-a descoperit ca mierea in combinatie cu scortisoara pudra ajuta si indeparteaza balonarea si durerile de stomac. Reduce colesterolul din artere si salveaza pacientul de riscul unui atac de cord.

In America si Canada, mai multe spitale si-au tratat pacientii cu succes, cand au descoperit ca arterele si venele isi pierd flexibilitatea si tind sa se astupe.

Artrita

Amestecati o parte de miere in 2 parti apa calduta si apoi adaugati o lingurita de scortisoara pudra. Faceti o pasta si masati-o usor in partea de corp care va doare.

Pacientii cu artrita isi pot administra zilnic cate o cana de apa fierbinte cu 2 linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra.

Intr-un studiu recent, efectuat la Universitatea din Copenhaga, s-a constatat ca atunci cand doctorii le-au administrat pacientilor o combinatie de o lingura de miere cu 1/2 lingurita de scortisoara pudra, inainte de micu... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro