Ce se ascunde sub graba Ministerului Culturii

Ce se ascunde sub graba Ministerului Culturii

Ioan Carmazan sustine ca legea cinematografi ei va fi schimbata pentru ca presedintele CNC sa fie demis De la audierea publica, pe care Ministerul Culturii a organizat-o, ieri, impreuna cu Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, au lipsit foarte multi cineasti, iar de acest lucru pare sa fie de vina atat luna de concedii in care ne aflam, cat si neincrederea in Ministerul Culturii.

acum 95 luni (3 Aug 2016)

Ioan Carmazan sustine ca legea cinematografi ei va fi schimbata pentru ca presedintele CNC sa fie demis

De la audierea publica, pe care Ministerul Culturii a organizat-o, ieri, impreuna cu Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, au lipsit foarte multi cineasti, iar de acest lucru pare sa fie de vina atat luna de concedii in care ne aflam, cat si neincrederea in Ministerul Culturii. Doamna Suteu vrea sa introduca ordonanta de urgenta in vacanta parlamentara si sa schimbe forma de existenta a Consiliului National al Cinematografiei (CNC). La audierea publica, Corina Suteu a sustinut ca principala forma de sustinere a filmului romanesc este oferirea unui cadru legislativ adecvat, in acord cu cel european si cu nevoile cinematografiei locale.

FOTO: Corina Suteu

Ioan Carmazan spune insa ca se urmareste schimbarea directorului CNC, care, sub actuala lege este protejat de statutul de functionar public. Administratia Corinei Suteu incearca sa-si puna oameni peste tot, asa cum au facut si cu Consiliul de Administratie al CNC, unde nu exista nici un reprezentant al U.A.R.F, desi noi avem 400 de membri", sustine Ioan Carmazan. Citeste si:

+Povestea unui fost agent secret care a parasit Romania cu decenii in

+Combinatiile de la Ministerul Culturii. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro