Ce se ascunde in spatele respiratiei urat mirositoare si cum combatem aceasta problema

Ce se ascunde in spatele respiratiei urat mirositoare si cum combatem aceasta problema

In cazul in care nu exista astfel de probleme, este foarte important sa se efectueze cateva analize pentru depistarea bacteriei Helicobacter Pylori care persista toata viata in mediul atat de dur si de acid al stomacului, fiind responsabila de majoritatea bolilor stomacale.

acum 85 luni (5 Jan 2016)

In primul rand igiena orala deficitara poate duce la o respiratie urat mirositoare. Daca nu te speli pe dinti in fiecare zi exista riscul sa fii pus intr-o situatie jenanta atunci cand stai de vorba cu cineva. Astfel, primul pas spre inlaturarea mirosului neplacut din gura este sa folosesti cel putin o data pe zi periuta de dinti, atat pe dinti, cat si pe limba. Halitoza sau halena, dupa cum este cunoscuta in lumea stiintifica, este cauzata si de bacterii urat mirositoare din gura si dintre dinti. In primul rand consultul la medicul stomatolog ar trebui sa fie prima investigatie medicala pe care trebuie sa o faca un om. Respiratia urat mirositoare poate veni de la carii, astfel ca rezolvarea problemei sta in mainile medicului stomatolog. In cazul in care nu exista astfel de probleme, este foarte important sa se efectueze cateva analize pentru depistarea bacteriei Helicobacter Pylori care persista toata viata in mediul atat de dur si de acid al stomacului, fiind responsabila de majoritatea bolilor stomacale. Si problemele la fiere pot duce la o respiratie urat mirositoare, iar toate acestea, cu o medicamentatie corecta se pot rezolva in timp relativ scurt.

Alte cauze posibile ale respiratiei urat mirositoare sunt consumul excesiv de cafea, fumatul, consumul de droguri si de bauturi alcoolice. Morcovii, telina sau alte radacinoase sunt si ele eficiente in combaterea formarii placii dentare si a respiratiei urat mirositoare. Gura uscata poate prezenta un paradis pentru bacterii, astfel ca se recomanda consumarea unor mici cantitati de apa din cand in cand.

Va mai recomandam si

SLOBOZIA Principalele tehnici de prim-ajutor pe care trebuie sa le cunoastem si sa le aplicam in cazul unor situatii de urgenta ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro