Ce se ascunde in cuplu in spatele spusei "Adio, dar raman cu tine!". "Ramanem ancorati intr-o relatie bolnava"

Ce se ascunde in cuplu in spatele spusei

Citeste si: Psihoterapeutul Dr.Love, despre relatiile pasagere: "Sexul compulsiv este la fel ca mancatul sau consumul drogurilor" Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care posteaza "Relatie complicata" drept status pe Facebook: "Veti plange ca nu ati avut parte de iubire" Mesajul faimosului Doctor Love, de Ziua Indragostitilor: "Anumite evenimente trebuie sarbatorite in fiecare zi" Psihologul Dr.Love, de Craciun: "Cel mai frumos cadou pe care trebuie sa il despachetati azi este chiar viata voastra" Psihologul Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor iresponsabili: "Unele mame indragostite isi parasesc copiii pentru a urma diversi barbati" Doctor Love: "Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa" Cotroversatul psiholog dr.

acum 60 luni (29 Mar 2016)

("The Goodbye Girl") este un film de comedie american din 1977, regizat de Herbert Ross, care a avut cinci nominalizari la Oscar. Pe scurt, o femeie (Marsha Mason) este parasita de iubit, care subinchiriaza apartamentul in care locuiau. De aici, apar o serie de incurcaturi amuzante si o poveste de dragoste frumoasa. Desi e titlul de film, actiunea "Adio, dar raman cu tine" este cat se poate de reala in viata de cuplu. Psihologul Catalin Ilie, numit Dr.Love, sustine ca aproape nu exista parteneri care sa nu isi fi spus vreodata "Adio!", dar de cele mai multe ori au ramas tot unul langa altul. "De multe ori partenerii isi spun la un moment dat: adio! Acesta nu inseamna neaparat adio, ci mai mult un joc de manipulare in care vor sa vada cat de mult celalalt partener iubeste. De aceea, dupa acel adio urmeaza o impacare, un alt adio si o alta impacare. "Ramanem ancorati in disperarea de a avea o relatie bolnava, cu cicatrici si suferinte, cu marea minciuna ca si nu ne putem desprinde sa ne bucuram de o viata frumoasa", a mai spus Dr.Love. Citeste si: Psihoterapeutul Dr.Love, despre relatiile pasagere: "Sexul compulsiv este la fel ca mancatul sau consumul drogurilor"

Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care posteaza "Relatie complicata" drept status pe Facebook: "Veti plange ca nu ati avut parte de iubire"

Mesajul faimosului Doctor Love, de Ziua Indragostitilor: "Anumite evenimente trebuie sarbatorite in fiecare zi" Psihologul Dr.Love, de Craciun: "Cel mai frumos cadou pe care trebuie sa il despachetati azi este chiar viata voastra"

Psihologul Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor iresponsabili: "Unele mame indragostite isi parasesc copiii pentru a urma diversi barbati" Doctor Love: "Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa" Cotroversatul psiholog dr. Cruntul adevar este ca cei care au amanti nu iubesc pe nimeni" Ce se petrece, de fapt, in mintea gelosilor si cat de rau face geloz... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro