Ce se afla in spatele atacului asupra congresmanului american: Tot mai multe grupari de stanga se radicalizeaza

Miercuri, James Hodgkinson, in varsta de 66 de ani, un militant de stanga ca multi altii, simpatizant al candidatului prezidential Bernie Sanders, a dat buzna cu o carabina M4 pe un teren de baseball din Alexandria si a inceput sa traga la intamplare. "Unul cate unul" In America, in ciuda politicii numita "populista" practicata de reprezentantul republicanilor, Donald Trump, se formeaza un val din ce in ce mai violent, de extrema-stanga, conform expertilor in terorism, care constituie "rezistenta fata de miliardarii din fruntea tarii", inclusiv fata de Donald Trump, pe care-l vad doar un om de afaceri veros, profitand ca a ajuns la Casa Alba pentru a mai elimina din rivali.

acum 38 luni (16 Jun 2017)

Miercuri, James Hodgkinson, in varsta de 66 de ani, un militant de stanga ca multi altii, simpatizant al candidatului prezidential Bernie Sanders, a dat buzna cu o carabina M4 pe un teren de baseball din Alexandria si a inceput sa traga la intamplare.

Inainte de a trage 60-100 de gloante, s-a asigurat ca pe teren sunt republicani! Printre aceste grupuri, cu vederi de extrema-stanga, astfel de "sloganuri" sunt obisnuite. De ziua sa, Donald Trump, care a implinit 71 de ani, l-a vizitat la spitalul MedStar din Washington, impreuna cu sotia sa, Melania., si a facut un apel la unitate. "Poate ca avem diferendele noastre, dar am face bine sa ne amintim in astfel de momente ca toti cei care servesc in capitala natiunii noastre se afla acolo pentru ca, in primul rand, iubesc tara noastra", a spus Trump. Presedintele i-a laudat pe cei doi politisti de la Capitoliu, raniti si ei in atac, care au reusit sa-l anihileze pe terorist.

"Unul cate unul"

In America, in ciuda politicii numita "populista" practicata de reprezentantul republicanilor, Donald Trump, se formeaza un val din ce in ce mai violent, de extrema-stanga, conform expertilor in terorism, care constituie "rezistenta fata de miliardarii din fruntea tarii", inclusiv fata de Donald Trump, pe care-l vad doar un om de afaceri veros, profitand ca a ajuns la Casa Alba pentru a mai elimina din rivali. Insa, de vreun an, expertii in terorism au strans tot mai multe actiuni ce implica violenta ale acestor grupari, culminand, miercuri, cu atacul terorist impotriva republicanilor aflati pe terenul de baseball, care aveau un ultim antrenament inaintea unui meci cu scop caritabil. Un raport antitero american, de securitate interna, atragea atentiea asupra "marginalilor", un echivalent al "lupilor singuratici" de factura islamista, oameni care se radicalizeaza pe baza unor frustrari sociale si politice, transformandu-se peste noapte in teroristi. "Cand serviciile secrete din toata lumea si securitatile... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro