Ce scria doctorul Secureanu cand dispareau banii de la Malaxa: "Am intrat in cea de-a sasea lume a Mayasilor, vom trece dincolo de notiunea de bani"

Fostul manager al spitalului bucurestean Nicolae Malaxa, Florin - Adrian Secureanu (52 de ani), a scris doua carti "Mecanismele reincarnarii" (2010) si "Universurile paralele si ierarhiile superioare" (2011), ambele sub egida Academiei Eliade - Scoala de doctrina hermeneutica. "Dacii se inchinau la Sfanta Treime" "Ne arata ca anul dacic incepe la 22 decembrie la Solstitiul de iarna, iar neamplasarea precisa a Absidei Centrale pe directia Rasaritului Soarelui la Solstitiul de Iarna ne arata nu o eroare de proiectare sau de constructie sau de masurare, ci este o marturie in credinta zalmoxiana ca dacii nu se inchinau creatorului, unui zeu precum soarele, dar fara a fi confundat cu acesta. "Vom trece dincolo de timp si de notiunea de bani" "Mayasii si Dacii, de asemenea, mai spun ca pana in 2012 vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem acum.

acum 46 luni (14 Dec 2016)

Fostul manager al spitalului bucurestean Nicolae Malaxa, Florin - Adrian Secureanu (52 de ani), a scris doua carti "Mecanismele reincarnarii" (2010) si "Universurile paralele si ierarhiile superioare" (2011), ambele sub egida Academiei Eliade - Scoala de doctrina hermeneutica. Medicul a ajuns sambata dupa gratii fiind acuzat de acuzat de luare de mita si delapidare, ambele in forma continuata. Dupa fiecare moarte fizica el ia cunostinta de sine insusi intr-o lume pur spirituala si, dupa un timp convenabil, reapare intr-o noua viata, imbogatit cu rezultate incarnarilor precedente", a sintetizat, pe scurt, Secureanu teoria sa despre reincarnare, in cartea "Mecanismele reincarnarii".

Cartea are aproape 600 de pagini si trateaza subiecte de spiritualitate, natura sufletului ganditor si corpul omului si lumea. Un alt capitol este dedicat manifestarilor karmei, importanta acesteia pentru om si omenire, dar si pentru regnul animal. Alte teme tratate: cele trei lumi - sufletul in lumea sufletelor dupa moarte, tara spiritelor, lumea fizica si legatura sa cu tara sufletelor si cu cea a spiritelor, polaritatile planetelor si lumea care urmeza sa vina. "Lumea care urmeaza sa vina"

Cele mai interesante idei, mai ales ca privesc Romania, sunt insa in ultimul capitol: "Noua paradigma si Era varsatorului - Lumea care urmeaza sa vina". Secureanu sustine ca cei care au prevestit lumea care urmeaza sa vina au fost Dacii si Mayasii (Secureanu foloseste majuscule cand aminteste de daci si mayasi- n.r), in celebrele lor calendare.

"Cele doua calendare Geto-Dace si Mayase au puncte comune pentru ca daca Zalmoxis avea o sora buna, pe Artemis, in mitologia Mayasa - Quetzalcoatl avea un frate geaman, Tezcatlipoca"

Fostul manager al spitalului Malaxa arata ca sunt mai multe argumente care vin in sprjinul conexiunii Maya - Geto Daci. "In faza de descompunere a imperiului, antlantizii practiau i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro