Ce salariu are un spion

In Serviciul de Informatii Externe, salariul mediu net al ofiterilor este de aproximativ 3000 de lei. SIE precizeaza ca salariul de 3000 de lei nu se acorda imediat dupa angajare: "Salariul (solda) este ceva mai mic decat media la intrarea in profesie si creste pe masura avansarii in grad si functie".

acum 93 luni (4 Mar 2015)

Oricat de secreta ar fi activitatea unui spion, salariul lui nu este secret.

In Serviciul de Informatii Externe, salariul mediu net al ofiterilor este de aproximativ 3000 de lei.

Aceasta situatie este "deconspirata" printr-o precizare postata pe site-ul SIE, la rubrica "Intrebari frecvente" - adresate probabil de vizitatorii acestei pagini de internet.

SIE precizeaza ca salariul de 3000 de lei nu se acorda imediat dupa angajare: "Salariul (solda) este ceva mai mic decat media la intrarea in profesie si creste pe masura avansarii in grad si functie".

Potrivit SIE, acest nivel de retribuire reprezinta un "pachet salarial motivant, stabilit prin legislatia privind drepturile angajatilor din institutiile bugetare".

Pe baza acestei oferte financiare, Serviciul de Informatii Externe anunta ca are posturi vacante si ca exista "oportunitati de angajare".

Din punct de vedere financiar, lucratorii de informatii din SIE par sa stea mai bine decat colegii lor din SRI. In perioada cat a fost director al SRI, George Cristian Maior declara, la un moment dat, ca salariul mediu al ofiterilor lui este de circa 2500 de lei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro