CE SALARII au angajatii Ford in Romania, comparativ cu Ford Germania

CE SALARII au angajatii Ford in Romania, comparativ cu Ford Germania

Salariul unui muncitor de la Ford Craiova pleaca de la 400 de euro brut, sa zicem", a precizat Cioroianu, presedintele Sindicatului Ford Automobile din Craiova.

acum 96 luni (8 Oct 2014)

Daca romanul nu ar fi castigat mai putin decat neamtul, fabrica din Craiova nu ar fi fost atractiva pentru Ford, cand a decis sa vina in Romania, spune liderul sindicatului reprezentativ din cadrul companiei, Ovidiu Cioroianu, potrivit GDS.ro. Salariul unui muncitor de la Ford Craiova pleaca de la 400 de euro brut, sa zicem", a precizat Cioroianu, presedintele Sindicatului Ford Automobile din Craiova. In acelasi timp, la muncitorii mai vechi de la Ford Craiova salariul mediu brut ajunge, in medie, la 2.800 de lei pe luna (630 euro).

Prin faptul ca se ridica la acelasi nivel al muncii prestate ca si alti muncitori ai Ford din Europa, liderul sindical de la Craiova considera ca fabrica din Romania reprezinta o "concurenta serioasa" pentru alte uzine ale constructorului deschise pe batranul continent. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro