Ce sacrificii au facut actorii pentru a intra in pielea personajelor: insomnie fortata si diete duse la extrem

Actorii din "Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo's Nest" s-au internat intr-unazil Unul dintre cele mai bune exemple ale dedicarii fata de un personaj fictiv a fost oferit de actorii din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (1975), care, inainte de inceperea filmarilor, s-au internat intr-o clinica de psihiatrie. Daniel Day Lewis a trait viata personajului sau In lungmetrajul "Piciorul meu stang/ My Left Foot: The Story of Christy Brown", actorul Daniel Day Lewis a jucat un personaj care s-a nascut cu paralizie cerebrala (o tulburare cronica de postura si de miscare provocata de leziunea sistemului nervos - n.red.) si a insistat foarte mult sa fie lasat sa ramana in pielea personajului sau pe toata durata filmarilor. Adrien Brody in rolul personajului Wladyslaw Szpilman FOTO thevintagenews.com Robert De Niro, sofer de taxi in New York Desi meseria de sofer de taxi nu pare foarte complicata, cea de actor se numara printre cele mai dificile.

acum 83 luni (4 Aug 2015)

Actorii din "Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo's Nest" s-au internat intr-unazil

Unul dintre cele mai bune exemple ale dedicarii fata de un personaj fictiv a fost oferit de actorii din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (1975), care, inainte de inceperea filmarilor, s-au internat intr-o clinica de psihiatrie. Experienta acumulata in timpul petrecut la azil s-a simtit in jocul lor actoricesc de exceptie, foarte apreciat de cinefilii din intreaga lume.

Hale Berry nu s-a spalat o luna

Hale Berry a devenit una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood si, totodata, un sex-simbol, dar pentru a ajunge la acest statut, actrita a trebuit sa faca o serie de sacrificii.

Hale Berry in rolulprostituatei Vivian FOTO thevintagenews.com Natalie Portman, antrenament si diete extreme

Arta cere sacrificii, iar Natalie Portman este una dintre actritele care a invatat aceasta lectie pe propria piele in pregatirea pentru rolul balerinei Nina din filmul "Lebada neagra/ Black Swan" (2010). Starul hollywoodian a luat lectii de balet timp de un an, invatand unele dintre cele mai dificile tehnici pentru a putea pune in scena un impecabil dans al "Lebedei Albe".

Nicolas Cage si-a scosdoi dinti fara anestezie

Nicolas Cage si-a scos doi dinti pentru rolul din filmul "Birdy" (1984), unde a interpretat un personaj care suferea de pe urma ranilor capatate dupa ce a luptat in Vietnam. Intrucat personajul interpretat de el in film nu a putut apela la anestezie, actorul american a renuntat si el la aceasta optiune, suportand dureri infernale. De asemenea, pentru rolul alcoolicului din pelicula "Parasind Las Vegas/ Leaving Las Vegas" (1995), Cage si-a facut un obicei din a se imbata si a se inregistra.

Nicolas Cage in pelicula "Birdy" FOTO Tumblr Charlie Sheen a stat treaz 48 de ore

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro