Ce sa nu scrii intr-un CV: detaliile care iti pun bete in roate la angajare

Ce sa nu scrii intr-un CV: detaliile care iti pun bete in roate la angajare

Ce sa nu scrii intr-un CV: prea multe informatii personale CV-ul trebuie sa contina informatii personale precum numele complet si informatii de contact, insa nu trebuie sa intri in detalii irelevante pentru angajator. Ce sa nu scrii intr-un CV: atentie la greselile de scriere Agentii de recrutare resping zilnic o multime de CV-uri din cauza greselilor de scriere, chiar daca este vorba doar de erori de tastare sau din neatentie.

acum 107 luni (27 Jun 2015)

Ce sa nu scrii intr-un CV: prea multe informatii personale CV-ul trebuie sa contina informatii personale precum numele complet si informatii de contact, insa nu trebuie sa intri in detalii irelevante pentru angajator. Angajatorii isi doresc ca totul sa fie scurt si la obiect, sa nu isi piarda timpul.

Ce sa nu scrii intr-un CV: atentie la greselile de scriere Agentii de recrutare resping zilnic o multime de CV-uri din cauza greselilor de scriere, chiar daca este vorba doar de erori de tastare sau din neatentie.

Ce sa nu scrii intr-un CV: laude exagerate si cuvinte pompoase Nu iti "umfla" imaginea si nu exagera cu expresiile pompoase.

Ce sa nu scrii intr-un CV: minciuni sau informatii eronate Pentru oricine este evident ca intr-un CV vor aparea doar lucruri bune, care demonstreaza calitatea aplicantului. Ai grija, insa, sa nu te lasi purtat de val si sa exagerezi sau sa minti.

Ce sa nu scrii intr-un CV: introduceri fara sens Nu incepe CV-ul cu o introducere care ocupa jumatate de pagina in care sa scrii cat de entuziast si experimentat esti. Adopta o versiune clasica de CV, in care informatiile sunt listate pe scurt, sau, daca vrei neaparat, nu scrie mai mult de doua randuri drept introducere: "Jurnalist cu 10 ani experienta in domeniul politic".

Ce sa nu scrii intr-un CV: experienta irelevanta pentru angajator Nu include in CV-ul tau informatii inutile despre experienta ta, precum hobby-uri sau locuri de munca perioade foarte scurte, din perioada liceului, de exemplu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro