Ce s-a intamplat cu Monica Lewinsky dupa scandalul care a adus-o in pragul sinuciderii. Cum arata astazi FOTO

Ce s-a intamplat cu Monica Lewinsky dupa scandalul care a adus-o in pragul sinuciderii. Cum arata astazi FOTO

Viata Monicai Lewinsky, acum in varsta de 42 de ani, s-a transformat intr-un calvar dupa ce aventura cu fostul presedinte al Statelor Unite, Bill Clinton, a iesit la iveala. Umilinta publica pe care a suferit-o cand asa-zisa ei prietena, Linda Tripp, a inregistrat in secret conversatiile in care Lewinsky, atunci in varsta de 22 de ani, descria relatia cu Clinton, ca apoi sa le dea presei, a fost "o adevarata tortura", spune aceasta, potrivit publicatiei britanice "Daily Mail".

acum 46 luni (17 Apr 2016)

Viata Monicai Lewinsky, acum in varsta de 42 de ani, s-a transformat intr-un calvar dupa ce aventura cu fostul presedinte al Statelor Unite, Bill Clinton, a iesit la iveala.

Umilinta publica pe care a suferit-o cand asa-zisa ei prietena, Linda Tripp, a inregistrat in secret conversatiile in care Lewinsky, atunci in varsta de 22 de ani, descria relatia cu Clinton, ca apoi sa le dea presei, a fost "o adevarata tortura", spune aceasta, potrivit publicatiei britanice "Daily Mail". Suferinta fostei stagiare de la Casa Alba a fost atat de sfasietoare, incat a adus-o la un pas de sinucidere.

Acum insa, Monica Lewinsky a intors cartile in favoarea ei, fiind cunoscuta pentru munca sa caritabila, dar si pentru conferintele si discursurile pe tema hartuirii. Bill si Hillary Clinton (dreapta) Monica Lewinsky (stanga) FOTO Daily Mail Scandalul care a facut inconjurul lumii a izbucnit in 1998, cand stirile despre aventura tinerei stagiare cu presedintele de atunci al Statelor Unite au inceput sa apara una dupa alta. Lewinsky ar fi inceput sa flirteze cu Clinton la scurt timp dupa inceperea programului sau de stagiatura, marturisindu-i presedintelui ca a facut o pasiune pentru el. Dupa aceasta dezvaluire, Clinton o invita tot mai des pe Lewinsky in biroul lui, lucru observat si de ceilalti angajati.

"A fost destul de ingrozitor ca oamenii puteau citi transcrieri ale convorbirilor, dar, ca si cum nu a fost indeajuns, cateva saptamani mai tarziu au aparut, in televiziuni, inregistrarile audio. Umilinta pe care am indurat-o a fost sfasietoare iar viata devenise foarte greu de indurat", a declarat Lewinsky pentru publicatia "The Guardian". "Stiu ca prin comentariile mele publice si apoi prin tacerea adoptata fata de aceasta problema am indus oamenii in eroare, inclusiv pe sotia mea. S-a intamplat dintr-o lipsa de judecata critica si este un esec personal de care sunt cu totul si cu totul responsabil", a declarat atunci presedintele american. M-am simtit ca si cum pie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro