Ce s-a ales de urmasii unora dintre cei mai temuti nazisti. Stranepoata lui Goering s-a sterilizat ca sa nu nasca monstri: "Ii seman mai mult decat fiica"

Ce s-a ales de urmasii unora dintre cei mai temuti nazisti. Stranepoata lui Goering s-a sterilizat ca sa nu nasca monstri:

Intreaga existenta a stranepoatei lui Hermann Goering, Bettina, care traieste in prezent in Santa Fe, New Mexico, a fost umbrita de ororile facute de ruda sa, una dintre cele mai importante figuri ale nazismului, considerata adjunctul lui Hitler si responsabila pentru Holocaust. Nu in ultimul rand, in documentar apare si Niklas Frank, unul dintre finii lui Hitler, fiul lui Hans Frank, guvernatorul Poloniei in timpul ocupatiei naziste, acuzat la randul lui de uciderea in lagarele de concentrare a milioane de evrei.

acum 79 luni (12 May 2016)

Intreaga existenta a stranepoatei lui Hermann Goering, Bettina, care traieste in prezent in Santa Fe, New Mexico, a fost umbrita de ororile facute de ruda sa, una dintre cele mai importante figuri ale nazismului, considerata adjunctul lui Hitler si responsabila pentru Holocaust.

"Mi-am legat trompele la varsta de 30 de ani pentru ca m-am temut ca voi aduce pe lume un alt monstru. Nu numai ea a a luat decizia de a nu aduce copii pe lume, ci si fratele sau.

In documentarul intitulat "Familia mea, nazistii si eu", apar si alti urmasi ai unor nazisti de seama, printre care Katrin Himmler, stranepoata lui Heinrich Himmler, comandantul SS-ului. Aceasta este casatorita cu un evreu si marturisea ca intotdeauna a fost chinuita de gandul ca va trebui sa-i spuna fiului ei despre legatura cu Heinrich. FOTO Daily Mail

Nu cred ca am mostenit rautatea lui Heinrich Himmler, dar traiesc ducand numele lui mai departe. Plangeam in timp ce ma uitam la televizor pentru ca, normal, numele Himmler era repetat de nenumarate ori. Dar nu eu sunt responsabila de ce a facut, povestea aceasta citata de publicatia "Daily Mail".

Ricardo Eichmann, fiul lui Adolf Eichmann (responsabil pentru operatiunea Solutia finala, care a implicat exterminarea a 6 milioane de evrei intre 1940-1945), declara la momentul realizarii documentarului ca nu poate sa explice motivele pentru care tatal sau a devenit "arhitectul" Holocaustului.

Nu in ultimul rand, in documentar apare si Niklas Frank, unul dintre finii lui Hitler, fiul lui Hans Frank, guvernatorul Poloniei in timpul ocupatiei naziste, acuzat la randul lui de uciderea in lagarele de concentrare a milioane de evrei. Niklas isi numeste tatal "o scursura de hitlerist fanatic", subliniind ca nu simte decat dispret pentru trecutul parintelui sau. FOTO

Niklas Frank, care are astazi 77 de ani, a ales in anii din urma sa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro