Ce s-a ales de Marian Ursea, copilul scos din saracie de Becali

Pentru ca a ramas singur pe lume dupa ce bunica de 86 de ani a murit in urma cu sapte luni, Marian este in continuare supravegheat de bona platita de latifundiar sa-l ingrijeasca.

acum 64 luni (20 Sep 2015)

Marian a ramas orfan de mic, dupa ce mama l-a abandonat, iar tatal s-a sinucis. I-a cumparat o casa tot la Breaza, in Buzau, apoi i-a luat un calculator, haine si tot ce avea nevoie. Latifundiarul i-a angajat o bona baiatului, care sa aiba grija de el, si i-a spus ca il priveste ca pe un fiu adoptiv. Nu trece o zi ca Marian sa nu le multumeasca celor care l-au ajutat, iar latifundiarul din Pipera se afla in fruntea listei. Pentru ca a ramas singur pe lume dupa ce bunica de 86 de ani a murit in urma cu sapte luni, Marian este in continuare supravegheat de bona platita de latifundiar sa-l ingrijeasca. "Am fost alaturi de el impreuna cu parintele din Breaza si cu ajutorul domnului Becali a depasit incet, incet acel moment", a declarat iNicoleta Lungu, femeia care il ingrijeste pe copil.

Citeste si VIDEO Becali l-a ajutat din nou pe copilul orfan din Breaza. I-a luat calculator si o pereche de papagali ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro