Ce reduceri au pregatit magazinele online de Black Friday

"Anul acesta vom avea cele mai multe produse la reducere, cea mai mare selectie de produse, care va fi anuntata in newsletterul pentru abonatii site-ului iar campania de reduceri de Black Friday se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie" Pentru produsele de puericultura (pompe de san Spectra si accesorii) vor fi reduceri pana la 25%. SevenSins.ro - reduceri pana la 60% pentru lenjerie intima si costume de baie De Black Friday, pe SevenSins.ro vor fi reduceri pana la 60% la seturi de lenjerie, costume de baie, pijamale, corsete si alte piese de lenjerie intima, asteaptandu-se o crestere de 20% fata de noiembrie 2016 (Cristina Vasile, Director General SevenSins.ro).

acum 36 luni (16 Nov 2017)

EduClass.ro - jocuri si jucarii creativ-educative cu reduceri pana la 70%

Reduceri de pana la 70% se vor regasi pe EduClass.ro la jucarii si jocuri educative pentru toate varstele: puzzle-uri, jocuri de construit, jocuri de rol, jocuri de creativitate, costume, ne spune Anca Leibovici, Director Vanzari EduClass.ro. Gama de jucarii de exterior va beneficia de reduceri impotante, din aceasta categorie facand parte: casute de joaca pentru copii, balansoare si vehicule pentru copii.

"Anul acesta vom avea cele mai multe produse la reducere, cea mai mare selectie de produse, care va fi anuntata in newsletterul pentru abonatii site-ului iar campania de reduceri de Black Friday se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie"

Pentru produsele de puericultura (pompe de san Spectra si accesorii) vor fi reduceri pana la 25%. Pompele de san electrice duble vor avea reduceri de pana la 25%, la fel si gama de accesorii pentru alaptare: tampoane de san, pungi de colectare a laptelui, genti termoizolante pentru pastrarea laptelui, biberoane si tetine.

SevenSins.ro - reduceri pana la 60% pentru lenjerie intima si costume de baie

De Black Friday, pe SevenSins.ro vor fi reduceri pana la 60% la seturi de lenjerie, costume de baie, pijamale, corsete si alte piese de lenjerie intima, asteaptandu-se o crestere de 20% fata de noiembrie 2016 (Cristina Vasile, Director General SevenSins.ro).

Pentru Vegis.ro, Black Friday 2017 va fi cel mai mare BF de pana acum, cu reduceri de pana la 90% ne comunica Mihai Bucuroiu -Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro.

Printre produsele care vor beneficia de oferta se numara cele bio (pana la 90% discount), apicole (pana la 40% discount), cosmetice (pana la 50% discount), alimente (pana la 50% discount): batoane proteice, gemuri si dulceturi, fructe uscate, nuci, alune, condimente si multe altele.

"Ne asteptam la peste 1.000 de comenzi si o crestere de 35-40% fata d... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro