Ce profesori universitari au coordonat cartile scrise de detinuti in inchisoare

Două dintre cele patru cărţi publicate de Gică Popescu au fost coordonate de profesorii universitari Barbu Dumitru şi Marian Dragomir de la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport Craiova, una de profesorul universitar Cojocaru Viorel de la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti şi una de conf.univ.dr.

acum 45 luni (9 Jan 2016)

Potrivit sursei citate, fiecare lucrare ştiinţifică duce la reducerea pedepsei cu 30 de zile, insă autorii trebuie să beneficieze şi de o recomandare scrisă din partea unui profesor universitar sau conferenţiar, a preciazat Ministrul Justiţiei, Raluca Prună.

De exemplu, dintre cele nouă cărţi publicate de Dan Voiculescu, opt au fost coordonate de profesori de la Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti. Astfel, profesorul universitar doctor Dumitru Miron a coordonat şapte cărţi, profesorul universitar doctor Ion Smeureanu - o carte, iar profesorul universitar doctor Valeriu Potecea, de la Universitatea Romană Americană - o carte.

Din cele cinci cărţi publicate de Dan Diaconescu, patru au fost coordonate de profesorul universitar doctor Ion Marin, de la Universitatea Hyperion şi una de profesorul universitar doctor inginer Nicolae Toma, de la Universitatea Politehnică Bucureşti.

Două dintre cele patru cărţi publicate de Gică Popescu au fost coordonate de profesorii universitari Barbu Dumitru şi Marian Dragomir de la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport Craiova, una de profesorul universitar Cojocaru Viorel de la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti şi una de conf.univ.dr. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro