Ce probleme de sanatate indica durerile de genunchi. Zece motive pentru care trebuie sa mergem imediat la medic

Ce probleme de sanatate indica durerile de genunchi. Zece motive pentru care trebuie sa mergem imediat la medic

Afectiunile care determina durerile de genunchi: - Artrita este o frecventa cauza de dureri de genunchi si cuprinde un grup de conditii clasificate in functie de simptome, localizare sau progresie.

acum 48 luni (9 Dec 2017)

Specilalistii sustin ca, in majoritatea cazurilor, durerile de genunchi trec cu anti-inflamatoare, insa atunci cand acest lucru nu se intampla este indicat sa facem o radiografie.

"Durerile de genunchi le intalnim macar odata in viata si poate aparea la orice varsta. Trebuie sa stim ca in cazul unei infectii durerea este localizata la nivelul intregii articulatii, iar in cazul artrozei durerea apare localizata la unul din compartimentele genunchiului sau poate fi difuza", a spus Alin Nanu, medic ortoped. Afectiunile care determina durerile de genunchi: - Artrita este o frecventa cauza de dureri de genunchi si cuprinde un grup de conditii clasificate in functie de simptome, localizare sau progresie. - Poliartrita reumatoida afecteaza genuchiul si produce dureri, inflamatie si deteriorarea teusturilor genunchiului. - Osteoartrita provoaca uzura cartilajelor genunchiului si implicit duce la deteriorarea oaselor. - Dislocarea de rotula poate sa provoace dureri severe de genunchi. - Rupererea oaselor genunchiului poate sa duca la dureri si inflamatii. - Leziunile de ligament apar de obicei in urma unor activitati sportive, entorse, luxatii sau din cauza unei suprasolicitari a articulatiei. Specialistii mai spun ca durerea de genunchi poate sa fie insotita si de alte semne - mersul dificil, blocajul genunchiului, tumefiere locala, edem, roseata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro