Ce poti bea, in afara de apa, cand ai diabet

Ce poti bea, in afara de apa, cand ai diabet

Diabetul se poate preveni sau chiar controla mult mai usor daca se opteaza pentru o nutritie sanatoasa, in care aportul de dulciuri, carbohidrati si grasimi este permanent monitorizat. Ceai de musetel Trei cesti de ceai de musetel pe zi reprezinta o metoda buna de lupta contra diabetului.

acum 42 luni (28 Aug 2017)

Diabetul se poate preveni sau chiar controla mult mai usor daca se opteaza pentru o nutritie sanatoasa, in care aportul de dulciuri, carbohidrati si grasimi este permanent monitorizat.

Ceai de musetel

Trei cesti de ceai de musetel pe zi reprezinta o metoda buna de lupta contra diabetului. Cercetatorii pun efectele benefice ale ceaiului de musetel pe seama quercitinei, un puternic antioxidant care joaca un rol important in dezvoltarea diabetului. Ceaiul de musetel este de mare ajutor diabeticilor permitandu-le sa tina sub control glicemia. Alte plante din care poti face infuzii care reduc glicemia sunt frunzele de afin si tecile de fasole.

Lapte

Potrivit unui studiu publicata in Statele Unite, acidul palmitic, care se gaseste in lapte, iaurt, branza, reduce cu pana la 60% riscul de diabet. O dieta care contine produse din lapte integral duce la o scadere a riscului de imbolnavire de diabet de tip II. Consumul zilnic ideal de lapte ar trebui sa fie de 240 de ml (o cana).

Afla pe clicksanatate.ro ce poti bea daca suferi de diabet, in afara de apa! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro