Ce pot face turistii in weekend in Poiana Brasov. Schi, sanius, dar si distractie maxima la Centrul de Agrement

Ce pot face turistii in weekend in Poiana Brasov. Schi, sanius, dar si distractie maxima la Centrul de Agrement

Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii. Dispune de un club de bowling, avand capacitatea de 180 de persoane, care include de opt piste profesioniste, dar si de trei mese biliard. Amatorii de miscare la inaltime au la dispozitie o sala de catarare cu suprafata de 250 mp, avand pereti de escalada pentru trei tipuri de dificultate si capacitatea de 10 persoane simultan. Taxa pentru bowling este de 10 lei pers/joc (se ofera in pret si pantofii speciali), masa de biliard costa 20 lei/ora, pentru sala de minigolf taxa este de 10 lei/ora/persoana, iar o fisa pentru jocurile electronice costa 3 lei.

acum 88 luni (5 Jan 2017)

Stratul de zapada este 100 de cm in partea superioara a Masivului Postavaru si 60-80 de cm in partea inferioara.

In Poiana Brasov se poate schia pe urmatoarele partii: Drumul Rosu (5,8 kilometri) si variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pe partia Lupului (2,62 kilometri) si Kanzel (0,80 kilometri)- toate considerate dificile, pe partiile Sulinar (2,82 kilometri) si variantele sale (1,70 kilometri), de dificultate medie, pe Bradul (0,50 kilometri) si Stadion (0,10 kilometri), de dificultate usoara.

Biletul pentru urcare/coborare cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/calatorie pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare si o coborare este 35 de lei pentru adulti si 17 lei pentru copii. Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii. Pentru fiecare urcare in baza cartelei cu puncte, vor fi taxate sase puncte pentru telecabina Capra Neagra si telegondola, doua puncte pentru teleschiurile Bradul si Ruia sub teleferic, si un punct pentru teleschiurile Stadion si Kanzel. Echipamentul de schi se inchiriaza cu 35-40 de lei. Acesta este deschis intre orele 11.00 si 22.00, iar intrarea costa 10 de persoana pentru adulti si 5 lei pentru copii. Tarifele sunt de 15 lei pe ora pentru copii si 20 de lei pentru adulti. Pentru o zi intreaga tariful este 35 de lei pentru copii si 50 de lei pentru adulti. De asemenea dupa ora 18.00, doua ore de distractie costa 20 de lei pentru copii si 25 de lei pentru adulti. De Revelion de exemplu un pachet cu cinci nopti a costat 1000 de euro de persoana si s-au vandut doar sejururi. La hotelurile din statiune tarifele pleaca de la 50 de euro de persoana pe noapte cu mic dejun si pot ajunge pana la 70 de euro. De asemenea pentru 15 euro in plus de persoana hotelurile ofera si cina... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro