Ce posta pe Facebook suspecta de crima de la metrou: "Sa luati foc cand luati Biblia in maini. Amin"

Ce posta pe Facebook suspecta de crima de la metrou:

Magdalena Serban, suspecta de 36 de ani, a postat in luna noiembrie mai multe mesaje pe contul ei de Facebook. Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru "Adevarul" ca daca se confirma faptul ca intre agresoarea de la metrou si victima nu exista niciun fel de legatura, "avem de-a face cu bolnava psihic care misuna printre noi, lasata in abandon de sistemul sanitar actual".

acum 63 luni (13 Dec 2017)

Magdalena Serban, suspecta de 36 de ani, a postat in luna noiembrie mai multe mesaje pe contul ei de Facebook. Mesajele sunt neclare, pline de greseli, pline de acuzatii la adresa unor persoane care ai fi supus-o la agresiuni sexuale inca din copilarie. care ajutat de sefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Romane unde au vazut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie, iar eu la Politie, Interpol, Cedo, Parchetul Militar...sunt in Greva Foamei de 502 ore in Craiova".

De fapt, cele mai multe postari sunt despre zilele in care femeia s-ar afla in greva foamei. m-a violat si m-a criticat pentru ca a spus de malformatia mea de la organul meu sexual".

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru "Adevarul" ca daca se confirma faptul ca intre agresoarea de la metrou si victima nu exista niciun fel de legatura, "avem de-a face cu bolnava psihic care misuna printre noi, lasata in abandon de sistemul sanitar actual". Amin", mai scrie femeia de 36 de ani intr-o postare din luna noiembrie.

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, si-a pierdut viata marti, 12 decembrie, in Bucuresti, dupa ce a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro