Ce parere au strainii despre piesa care ne reprezinta la Eurovision 2018

Ce parere au strainii despre piesa care ne reprezinta la Eurovision 2018

Cu toate acestea, unii straini s-au aratat foarte multumiti de alegerea romanilor, iar altii au fost ceva mai ingaduitori, chiar daca piesa nu s-a aflat printre favoritele lor, si au transmis mesaje de sustinere: "Cu siguranta una dintre cele mai bune participari ale Romaniei de-a lungul anilor".

acum 61 luni (26 Feb 2018)

Duminica seara, dupa incheierea finalei Eurovision Romania 2018 si anuntul castigatorului, Eurovision Song Contest le-a facut cunostinta fanilor competitiei din intreaga lume cu reprezentantii Romaniei - trupa The Humans. "Sa-i salutam pe The Humans, cei care vor reprezenta Romania la ESC 2018 cu piesa ", a fost mesajul postat pe pagina oficiala a competitiei.

Clasamentul complet al finalei Eurovision Romania 2018 Reactiile fanilor straini nu au fost insa tocmai entuziaste sau laudative, multi fiind de parere ca anul acesta, Romania nu va reusi sa se califice in maarea finala de la Lisabona cu piesa "Goodbye". "Este chiar mai rau decat alegerea britanicilor. Romania, ati facut o preselectie mai lunga decat viata lui Matusalem pentru asta?! Cantecul este usor de uitat, indiferent cine il urmeaza" "Sunt de acord cu titlul piesei. Erau cantece mai bune (Buna de iubit, Auzi cum bate)." Cu toate acestea, unii straini s-au aratat foarte multumiti de alegerea romanilor, iar altii au fost ceva mai ingaduitori, chiar daca piesa nu s-a aflat printre favoritele lor, si au transmis mesaje de sustinere: "Cu siguranta una dintre cele mai bune participari ale Romaniei de-a lungul anilor". Sunt fericit pentru Romania, felicitari si succes din Azerbaijan!" "Aceasta a fost cea de-a patra alegere a mea, dar inca cred ca poate avea sanse mari daca pun la punct un show dragut. In plus, mai multi fani ai concursului se declara per total dezamagiti de alegerile muzicale ale tarilor participante de anul acesta si considera ca 2018 va fi cel mai slab an pentru Eurovision Song Contest in ceea ce priveste calitatea pieselor. Fiecare tara alege cel mai nepopular si mai plictisitor cantec, dand la o parte piese cu adevarat bune. Armenia, Romania, Ungaria, Letonia, Germania, toate au avut melodii minunate din care sa aleaga si, in schimb, au ales cele mai de neascultat piesele. Cred ca acesta va fi Eurovisionul cu piesele cel mai putin calitative", a scris unul dintre ei in ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro