Ce obiceiuri te imbatranesc prematur

Ce obiceiuri te imbatranesc prematur

Orice actiune a ta atrage anumite consecinte, incepand de la alimentele ce alegi sa le consumi in fiecare zi pana la felul in care dormi noaptea. Nu renunti niciodata la desert Nu a spus nimeni sa excluzi dulcele definitiv din alimentatia ta, are si el rostul sau, insa pe langa faptul ca favorizeaza surplusul de kilograme, acesta contribuie substantial la imbatranirea tenului cu mult inainte de vreme.

acum 78 luni (20 Oct 2017)

Orice actiune a ta atrage anumite consecinte, incepand de la alimentele ce alegi sa le consumi in fiecare zi pana la felul in care dormi noaptea.

Astfel de la felul in care iti mentii coloana pana la felul in care muncesti, toate aceste aspecte ii pot induce in eroare pe cei din jurul tau. Suprasolicitarea zilnica

Te-ai obisnuit sa abordezi activitatea profesionala facand mai multe lucruri deodata si incercand sa obtii rezultate pozitive la un volum mai mare de munca?

In felul acesta iti vei expune organismul la un stres accentuat, factor ce intr-un timp scurt iti va subrezi sanatatea, te va face sa iti pierzi concentrarea, iar procesul de imbatranire va intra intr-un ritm accelerat.

Nu degeaba se spune ca "pauzele lungi si dese, cheia marilor succese", incearca sa ai cate un moment de respiro si prioritizeaza-ti sarcinile.

Pana si o masina mai are nevoie de revizie, nu iti forta organismul pentru ca altfel drumul sau parcurs va fi mult mai scurt si anevoios. Nu renunti niciodata la desert

Nu a spus nimeni sa excluzi dulcele definitiv din alimentatia ta, are si el rostul sau, insa pe langa faptul ca favorizeaza surplusul de kilograme, acesta contribuie substantial la imbatranirea tenului cu mult inainte de vreme. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro